Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koningin Maxima en koning Willem-Alexander van Nederland verwelkomen vaccinatie in Nederland

Koningin Maxima en koning Willem-Alexander van Nederland verwelkomen vaccinatie in Nederland

Koningin Maxima en koning Willem-Alexander van Nederland deelden hun opwinding over de lancering van het Govt-19-vaccin in hun koninkrijk.

Ze, Marguerite II, koningin van Denemarken, Ze laten weten wanneer ze zijn ingeƫnt tegen Govt-19? Of bemoei u niet met deze kwestie, want het is een persoonlijke kwestie zoals de Britse koninklijke familie. We weten het nu niet, maar waarschijnlijk de koningin Maxima Koning Willem-Alexander kiest hun eerste kans. Sterker nog, het koningspaar wachtte niet met het uitspreken van hun belangstelling voor het starten van het vaccin in Nederland, dat vooral ging over ziekenhuispersoneel en mensen die in bejaardentehuizen werken.

Overwegen: Maxima, Willem-Alexander en hun dochters, hun vrolijke en bloeiende wenskaart

“Het begin van vaccinaties is een keerpunt, het geeft hoop om uit de crisis te komen. Een grote dank aan iedereen die heeft meegedaan! Nu is het belangrijk om samen ijverig te zijn”, verklaarden Sovereign en zijn vrouw.

Het statusrapport werd op woensdag 6 januari 2021 vrijgegeven op de Palais-website en zijn sociale media-accounts.

Nederland was het laatste EU-land dat zijn vaccin lanceerde

Als laatste land in de EU is het Koninkrijk der Nederlanden gestart met de vaccinatiecampagne. De dag dat koning Willem-Alexander koos voor digitale werkbezoeken aan het Isala Ziekenhuis in Seoul, een van de grootste openbare ziekenhuizen van Nederland. Hij sprak bijna met de artsen, verpleegkundigen, medewerkers van de crisiscoƶrdinatiecommissie en bestuursleden die hij afgelopen maart al had ontmoet, waar hij specifiek informeerde naar de situatie in het ziekenhuis met dit tweede coronavirus en met hen de vaccinatie besprak. Het personeel van de intensive care van dit ziekenhuis was net begonnen.

READ  Nieuws | Nederland: Staking ontregelt treinverkeer

Elke fokkerij is verboden