Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koningin Maxima der Nederlanden keerde terug naar Berlijn onder het mom van haar staatsbezoek

Koningin Maxima der Nederlanden verbleef vorige week drie dagen in Berlijn voor een staatsbezoek met haar koninklijke echtgenoot. Foto’s achterkant van haar uiterlijk.

We wilden koningin Maxima van Nederland zien. Het onthullen van de meest elegante designerjurken en de meest ongewone hoeden. Avondjurken en tulbanden werden losgeknoopt. Na een onderbreking van anderhalf jaar vanwege de Kovit-19-epidemie, was de echtgenote van de Nederlandse vorst niet teleurgesteld over de hervatting van de staatsbezoeken vorige week.

Kijk terug naar de foto’s: Maxima en Willem-Alexander in de regen voor de derde dag in Berlijn

Nadat Willem-Alexander de Nederlandse troon besteeg, verhuisde het koninklijk paar naar Berlijn als de laatste stop op een reeks staatsreizen door Duitsland, te beginnen in 2013. Drie dagen lang in de hoofdstad op maandag 5, dinsdag 6 en woensdag 7 juli 2021 heeft Maxima niet nagelaten de meest spectaculaire garderobe te ondersteunen. Nadan, een Belgische huisvrouw, droeg tijdens zijn bezoek een met de hand getekende jurk en een ongelooflijke bloemenhoed. Op de tweede dag droeg de havik de miljonair Perry Ruddges en ten slotte de zijden Georgette-cape met het opschrift Nadan.

Maxima Stuart droeg de tiara in zijn vereenvoudigde versie

De moeder van prinsessen Catherine-Amalia, Alexia en Arian noemde haar twee geplande ontmoetingen niet op de avond dat ze eigenlijk majestueus was. Ze woonde een regeringsfeest bij, Haar prachtige jurk in de kleuren paars, mauve en goud, Gearrangeerd door de Nederlandse ontwerper John Dominia in bloemen, bloemen en bamboe bretels die een zeer verfijnd bloemenmotief combineren, en Stuart droeg de tiara in zijn vereenvoudigde versie. De volgende dag verscheen ze in haar hemelsblauwe strapless-jurk, verfraaid met Valentino’s kant en ruches – die ze droeg op de bruiloft van prins Albert II van Monaco en Charlene Whitstock in 2011. Zien

READ  Mink zou mannen in Nederland hebben getroffen

Geen fokken is verboden