Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koningin Maxima der Nederlanden is spectaculair in haar nieuwe Glass Iverson kostuum in Oslo

Koningin Máxima en koning Willem-Alexander zetten woensdag hun staatsbezoek aan Noorwegen voort. De vrouw van de Soeverein heeft de mogelijkheid om ’s avonds een spectaculaire nieuwe jurk in hemelsblauw en goud te dragen.

Ze sloeg weer hard op haar uiterlijk. koningin Maxima Deze woensdag 10 november 2021 droeg ze in Oslo een nieuwe jurk gesigneerd door een Deense ontwerper bij de Claise Iverson in Nederland. Sky Blue, dat een origineel karakter heeft en is versierd met gouden cirkels van verschillende groottes, waarvan de grootste verschillende parelvormen hebben. Ze zijn allemaal geperforeerd, op sommige plaatsen is de huid van een jonge man van in de vijftig zichtbaar, terwijl op andere de meeste een vlezige voering zijn. De moeder van prinsessen Catherine-Amalia, Alexia en Ariane had haar haar los en ze kwam voor het eerst in deze jurk met sandalen en een gouden clutch in het openbaar.

Zie foto’s: Martha Lewis ziet er geweldig uit bij koninklijk banket voor Maxima en Willem-Alexander

Zo gekleed verwelkomde de vrouw van koning Willem-Alexander ’s avonds samen met hem koningin Sonja en koning Harold V van Noorwegen, die ze de avond ervoor hadden gegeven in ruil voor het koninklijk feest. Het kenmerkte een concert in het New Munch Museum in Oslo –Geopend op 22 oktober 2021 door de koning van Noorwegen en zijn vrouw– Daar uitgevoerd door de Nederlandse celliste Harriet Griez.

Lunch met de Noorse overheid

De show is gesloten De tweede van drie dagen regeringsreizen Koning en Koningin der Nederlanden in Noorwegen. Het concentreerde zich op de strijd tegen haatzaaiende uitlatingen, vooral in de Deichman Bjørvika-bibliotheek, met een seminar over mensenrechten en vrijheid van meningsuiting, in aanwezigheid van een aantal vrijwilligersorganisaties en het Noorse koningspaar. Na een interview met de nieuwe Noorse premier Jonas Kare Store, die op 14 oktober aantrad – en zich aansloot bij prinses Mete-Marit – koning Willem-Alexander en koningin Maxima van Noorwegen. Beklommen op Zr.Ms. Rotterdam, momenteel gevormd voor de kust van Noorwegen, ligt voor anker in de haven van Oslo. Daar ontmoetten ze de Nederlandse gemeenschap in Noorwegen, voordat ze de bijeenkomst over de veiligheidssamenwerking tussen de twee landen bijwoonden met de vrouw van kroonprins Hagon.

Geen fokken is verboden

READ  Beïnvloeders zijn bekritiseerd omdat ze hashtagging tegen acties van de overheid