Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koningin Maxima der Nederlanden in het groen op de delt tot aan de punt van haar laarzen

Koningin Máxima is donderdag naar Delft afgereisd om een ​​dramashow voor studenten bij te wonen over de gevolgen van de gezondheidscrisis door het coronavirus.

Totale groene look voor de koningin Maxima Van Nederland naar Delft, aanstaande donderdag 14 oktober 2021. Of bijna. Bij zijn aankomst was de vrouw van Willem-Alexander, John Dominov, gewikkeld in een stola gecombineerd met een wollen broek van deze kleur. Ook de stenen van haar medailleoorbellen en haar laarzen zijn groen. Alleen haar handtas was zwart.

Overwegen: Maxima, haar elegante en kleurrijke compliment aan Frida Kahlo

De vrouw van de koning kwam naar deze stad, gelegen aan de poorten van Den Haag, om meer te weten te komen over de effecten van de gezondheidscrisis van het coronavirus op studenten. Hij woonde het Traveling Theatre van Time Travel Cafe bij, een interactief programma voor studenten en over stress, stress en vermoeidheid bij studeren en acteren. Na afloop sprak hij met studenten, leden van het epidemiologische managementteam en beleidsmakers.

Bezoek aan de Koningin Beatrixschool in Den Haag

Dit is de tweede reis van de week voor de moeder van prinsessen Catherine-Amalia , Alexia en Ariadne. De dag ervoor was hij naar de Koningin Beatrixschool in Den Haag gegaan, waar zijn leerlingen zich voorbereidden op het jaarlijkse kerstconcert op televisie, waar jonge musici uit de lagere schoolklassen samenkwamen. Zijn aankomst met de pet van de erevoorzitter van de show “Méér Muziek in de Klas” (“Meer muziek in de klas”). Hij sprak met de speciale vertegenwoordiger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor ontwikkeling, via MasterCard, via een videoconferentie die donderdag werd uitgezonden op de Global Inclusive Development Summit 2021 (World Summit on Content Development). Centrum voor Inclusieve Ontwikkeling en Aspen Institute.

Geen fokken is verboden

READ  Wordt Nederland de koper van Rembrandts meesterwerk "Standaard Beer"?