Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koningin Máxima der Nederlanden en haar kleine broertje Juan deelden in de vreugde

Koningin Máxima der Nederlanden en haar kleine broertje Juan deelden in de vreugde

Artikel gereserveerd voor abonnees

FOTO VAN DE WEEK – Koningin Máxima was verheugd haar jongere broer Juan Soregueta te ontmoeten tijdens een staatsbezoek aan Slowakije met haar echtgenoot koning Willem-Alexander.

Elke week kiest The Royal Blog een foto van de week voor je uit. Aanstaande vrijdag nemen we je mee naar Bratislava met Koningin Máxima der Nederlanden.

Wat staat er achter deze advertentie?

Welke foto is dat?

De momentopname die we hebben is deze woensdag 8 maart 2023 ’s avonds gemaakt in Bratislava. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima gaven op de tweede dag van een driedaags staatsbezoek aan Slowakije een concert aan de Slowaakse president Zuzana Kaputova en haar kompaan Juraj Risman in ruil voor een diner de avond ervoor. Terwijl de Nederlandse vorst en zijn vrouw openlijk poseerden met het Slowaakse presidentiële paar en muzikanten die op het nationale podium optraden, werden ze gefotografeerd met de jongste van Máxima’s twee broers, Juan Soreguieta. , tien jaar jonger dan hij.

Wat staat er achter deze advertentie?

Waarom hebben we deze foto gekozen?

Familieleden van de in Argentinië geboren koningin Máxima zijn zelden te zien op officiële evenementen. Maar de peetvader van zijn nichtje, prinses Alexia, Juan Soregueta, trouwde in 2014 met de Oostenrijker Andrea Wolf en woont nu in Wenen. Maar de Oostenrijkse hoofdstad ligt op een uur vliegen van Slowakije, of iets meer dan een half uur. De veertigjarige legde op een avond graag de afstand af om zijn oudere zus, een lid van de koninklijke familie, in te halen.

READ  Nederland stopt met het winnen van gas uit het grootste veld van Europa