Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koningin Maxima der Nederlanden blikt terug op haar staatsbezoek aan Berlijn

Koningin Maxima der Nederlanden was vorige week met haar koninklijke echtgenoot voor een driedaags staatsbezoek aan Berlijn. Op de foto’s weer in haar uiterlijk.

We wilden koningin Maxima van Nederland zien. Zeer elegante designerjurken en zeer ongebruikelijke hoeden. Onbedekte avondjurken en tulband. Met een hervatting van de staatsbezoeken vorige week na een onderbreking van anderhalf jaar vanwege de Govt-19-epidemie, is de vrouw van de Nederlandse vorst qua uiterlijk niet teleurgesteld.

Kijk terug naar de foto’s: Maxima en Willem-Alexander in de regen voor de derde dag in Berlijn

Nadat Willem-Alexander de Nederlandse troon besteeg, verhuisde het koninklijk paar naar Berlijn, de laatste stop in een reeks staatsbezoeken door heel Duitsland die in 2013 begon. En gedurende drie dagen in de hoofdstad, maandag 5, dinsdag 6 en woensdag 7 juli 2021, heeft Maxima altijd de meest geweldige garderobe ondersteund. Te midden van de met de hand getekende jurk van de Belgische housedans, werd op de tweede dag een ongelooflijke bloemenhoed gehackt door de hackmiljonair Berry Ruddges, en de bedrukte zijden Georgette-capejurk, Nadan, werd uiteindelijk gestempeld.

Maxima droeg de Stuart-tiara in zijn vereenvoudigde versie

De moeder van prinsessen Katrina-Amalia, Alexia en Ariane heeft haar twee geplande afspraken in de avond niet genoemd. Ze had een staatspartij, Haar prachtige jurk in de kleuren paars, bloem en goud, Door de Nederlandse ontwerper John Taminia, geborduurd met een zeer verfijnd bloemenmotief met boeketten van bloemen, bladeren en bamboe gerangschikt in beha’s, droeg Stuart de tulband in zijn vereenvoudigde versie. De volgende dag verscheen ze in een hemelsblauwe strapless jurk Valentino – versierd met kant en ruches – 2011 droeg ze naar de bruiloft van Prins Albert II van Monaco en Charlene Whitstock – ze verscheen. Kijk …

READ  In Nederland opent binnenkort een state-of-the-art centrum met historische collecties

Elke fokkerij is verboden