Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koningin Letizia schittert in een jurk die koningin Máxima der Nederlanden al op haar 50e verjaardag droeg

Deze vrijdag 16 september 2022 woonde koningin Letizia het concert bij dat werd georganiseerd ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de Spaanse Vereniging tegen Kanker. Het evenement was ter ere van de verjaardag van koningin Letizia, die de dag ervoor haar 50ste verjaardag vierde. Koningin Letizia droeg een prachtige futuristische en glitterende Nina Ricci-jurk die ze nooit droeg… hoewel we die al zagen bij Koningin Máxima der Nederlanden.

Lees verder: Koningin Letizia in een zeer korte jurk: Barbie kijkt naar haar avondje uit met haar dochters en koningin Sofia op Mallorca

Het AECC-concert dient als de verjaardagstour van koningin Letizia

Op 15 september 2022 vierde koningin Letizia van Spanje haar 50e verjaardag met discrete en strikte gezinsprivacy. De volgende dag werd de koningin uitgenodigd om de 50ste verjaardag van de Spaanse Vereniging tegen Kanker (AECC) voor te zitten, wat ook een verjaardagsreisje was. Koningin Letizia is jarenlang de erevoorzitter van deze vereniging geweest, toen ze al prinses van Asturië was.

Koningin Letizia werd begroet met verjaardagswensen en bedankte de band vanuit haar stoel (Foto: Gtres/Abacapress)

Het concert vond plaats in het National Music Auditorium in Madrid. Het Nationaal Orkest van Spanje (ONE), onder leiding van Jam Sandonja, voerde werken uit van Maurice Ravel, Joaquin Turina en Manuel de Falla. Pianist Alba Ventura speelde solo G. in het concert Door Maurice Ravel.

Toen koningin Letizia de concertzaal binnenkwam, waren alle ogen op haar gericht en sloeg de band de eerste noten. gelukkige verjaardag. Koning Felipe VI, vergezeld door zijn vrouw, klapte en wendde zich tot Letizia, die een grote glimlach op haar gezicht had.

READ  Wordt het recht om op afstand te werken binnenkort wettelijk vastgelegd?
Koningin Letizia draagt ​​een Nina Ricci-jurk met lovertjes voor een concert de dag na haar 50e verjaardag (Foto: Miguel Cordoba/Ciba Press/Isopics)

Lees verder: De cactus- en cactusvijgenjurk van koningin Letizia zorgde voor opschudding in Marivent Palace

Koningin Letizia kiest dezelfde jurk als koningin Máxima om het concert bij te wonen

Voor de reis droeg koningin Letizia een glinsterende Nina Ricci-jurk. Deze nachtblauwe jurken waren gemakkelijk herkenbaar voor koninklijke bezoekers. Koningin Máxima der Nederlanden, 51, droeg dezelfde jurk voor de Belgische koning Filip en koningin Mathilde in 2016 toen ze een concert bijwoonde met koning Willem-Alexander in Brussel. Sinds die excursie heeft koningin Máxima de jurk vier keer gedragen, het bewijs dat ze er dol op is.

Koningin Máxima droeg deze jurk van Nina Ricci voor het eerst in januari 2016 in Brussel, tijdens een concert met koning Filip en koningin Mathilde (Foto: Robin Utrecht/Apacapress)

Lees verder: Koningin Letizia in een uitbundige platinajurk met champagneborduursel op een receptie ter ere van de emir van Qatar

Koningin Letizia droeg haar nieuwe Nina Ricci-jurk met nachtblauwe suède pumps van hetzelfde merk. Volgens de Royal Fashion Police is haar suede clutch van Magritte. De herfst/winter 2015-collectie van het modehuis bevatte een jurk van Nina Ricci. Koningin Letizia is vooral dol op Nina Ricci. In juli 2021 had ze Nina Ricci maakt een plons in een strakke, met sterren bezaaide jurk Tijdens de prijsuitreiking van de Stichting Prinses van Girona.

Koningin Máxima droeg deze paillettenjurk elke keer met een zwarte panty. Koningin Letizia houdt ervan om haar benen bloot te houden, nog steeds gebruind van haar zomervakantie. Het is de laatste feestelijke verloving voor koningin Letizia en koning Felipe, die dit weekend naar Londen vertrekken. Ze zullen maandag de begrafenis van koningin Elizabeth bijwonen. Koning Juan Carlos en koningin Sofia, The Felipe’s ouders zullen ook aanwezig zijn, wat het hun eerste buitenlandse reis maakt Echtgenote vanaf januari 2020.

Nicolas Fontaine

Hoofdredacteur

Nicolas Fontaine is sinds 2014 freelance webredacteur. Nadat hij copywriter en redacteur was voor verschillende Belgische en Franse merken en media, specialiseerde hij zich in royaltynieuws. Nicholas is nu hoofdredacteur van Histories Royals. [email protected]