Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koningin Elizabeth II, in rust, zal zondag deelnemen aan een officiële ceremonie

Kleine opkomst, daarna in rust. De Ren Elizabeth IIDonderdag maakte Buckingham Palace bekend dat het onlangs gedwongen was zijn publieke verplichtingen op het gebied van medische consultaties terug te schroeven door naar eigen goeddunken deel te nemen aan de herdenkingsdienst van zondag in Londen, maar aan de andere kant slaat het een ander evenement op dinsdag over. De 95-jarige koning, die vorige maand een nacht in het ziekenhuis doorbracht, moest het verblijf verlengen
De rest werd geadviseerd door zijn artsenDit dwong haar om haar deelname, aanstaande zaterdag, aan het Remembrance Festival, dat Britse en Commonwealth-soldaten eert, te annuleren.

“Net als in voorgaande jaren zal Zijne Majesteit ‘de ceremonie’ bijwonen vanaf het balkon van het ‘Foreign Office’-gebouw”, staat in een verklaring van Buckingham Palace. “In overeenstemming met het laatste advies van haar artsen, heeft de koningin besloten niet aanwezig te zijn. ” op de Generale Synode van de Church of England op dinsdag 16 november, met vermelding van de tekst.

Koningin Elizabeth II achter het stuur van haar Jaguar

De koningin werd op 20 oktober begraven, een dag na een receptie in Windsor Castle, waar ze leek te spreken met premier Boris Johnson en de Amerikaanse zakenman Bill Gates. Ze bracht de volgende nacht door in het ziekenhuis, bij haar eerste ziekenhuisopname sinds 2013, voor “eerste controles” waarover geen details werden verstrekt. Vooral Elizabeth II moest haar reis naar . annuleren COP26Die dit weekend in Glasgow (Schotland) afloopt.

Het feit dat Buckingham Palace die avond in het ziekenhuis op een personthulling wachtte, heeft vragen doen rijzen over zijn gezondheid, evenals kritiek op wat is aan de kaak gesteld als een gebrek aan transparantie. geruststellend voor de Britten, De koningin werd onlangs gezien in een Jaguar Op zijn land bij Windsor Castle, zo’n veertig kilometer van Londen, dat nu zijn hoofdverblijf is. Elizabeth II, haar man,
Prins Philip, die in april op 99-jarige leeftijd stierf, werd onlangs voor het eerst sinds 2004 met een wandelstok gezien.

READ  Quinté PMU - PRIX D'AMERIQUE ZETURF Q1 PRIX PRINT D'AMERIQUE ZETURF Q1 VERWACHT 21 NOVEMBER 2021