Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Biefstuk en verleidingschips

Door dit jaar deel te nemen aan Koh Lanta, the Legend (TF1), had Tehiura, een symbolische avonturier, er misschien niet aan gedacht om op Temptation Island te landen. De verleiding was in dit geval geen avontuurlijke Fahini, maar een biefstuk, frietjes, gekookte groenten en fruit die hem stiekem door een navigator werden overhandigd… “We hebben geweten en bevestigd dat u bij verschillende gelegenheden vissers hebt gevraagd die voedsel doorgaven,” Gastheer Dennis Brugniart vertelde het hem tijdens een geïmproviseerde vergadering van de tuchtraad.

Nadat hij de feiten had toegegeven, legde de zielige avonturier het uit op sociale netwerken: « Op een ochtend zag ik een persoon. Ik aarzelde lang en toen, verscheurd van de honger, kon ik het niet weerstaan, de verleiding was te sterk. Ik heb erop gewezen, zet wat eten. Ik wilde het niet voor mezelf houden, dus deelde ik het. Het gebeurde slechts twee keer op dezelfde dag. Voor de tweede keer heb ik niets gevraagd. “

“Het zal de rest van mijn leven op me wegen…” zei Tehiura.

Dus Teheiura werd gediskwalificeerd voor de wedstrijd en het vonnis is onherroepelijk. “Ik bijna…”De avonturier toegevoegd tijdens een video wroeging sessie. “heeft een basis”fluisterde Dennis Bruniart. “heeft een basis”herhaalde de avonturier gehoorzaam. “naar de moraal” Koh Lanta ! »voegde Dennis Bruniart er op serieuze toon aan toe. Wat de atmosfeer betreft, we waren eindelijk niet ver verwijderd van de grote stalinistische processen. “Het zal me de rest van mijn leven tot last zijn…”, achtte het ook gepast om een ​​Papeete toe te voegen, alsof hij een lid van zijn eigen stam had vermoord om een ​​stuk cassave te krijgen (Ik herinner je eraan dat we het alleen hebben over biefstuk en frietjes die stiekem worden ingeslikt.)

READ  Ben Affleck vertelt over zijn 'prachtige verhaal' met Jennifer Lopez

Bootstaking – Deliveroo

Tehiora’s echte misdaad? Breng de verouderde fantasie van thuisbezorging in een show waarvan de geloofwaardigheid afhangt van de esthetiek van Robinson Crusoe. Met andere woorden, om de alomtegenwoordige beschaving van het scherm te hebben gehaald en haar fantasie om volledig beschikbaar te zijn voor alles, in een spel waarvan je graag doet alsof je eraan kunt ontsnappen. “Het is niet omdat je ’s avonds om 3 kleine kaasjes hebt gevraagd dat je geen goede avonturier bent, je bent dapper van jezelf”, sarcastisch, op Twitter, Axel Moin.

Achter de grap zit ongetwijfeld iets diepers. Als het echte doel van het spel is om te overleven, dan zijn alle middelen echt goed om de fysieke en mentale vermogens op hun plaats te houden. Bij overleven is er geen hogere regel dan die welke stelt dat men alles moet doen om zichzelf te behouden. Vanuit het diepe “morele” gezichtspunt van de game is de kano-bezorgactie ongetwijfeld een opvallende hit.

Je hebt 34,45% van dit artikel om te lezen. De rest is alleen voor abonnees.