Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Afwezig Kenobi, van Marvel in puin, Disney in de schijnwerpers: Terug naar Disney + Day

Om het tweejarig bestaan ​​te vieren, heeft Disney+ zijn kerstcover uitgebracht met een nieuwe ronde van aankomende shows. Sommige zijn vorig jaar al genoemd, andere zijn echte advertenties… we ontleden het allemaal.

Deze vrijdag in Disney+, 12 november, was het nu niet te missen evenement voor alle platformfans met grote oren. Net als vorig jaar brengt de service een lange lijst met aankomende films en series uit. Deze keer wordt er geen prijsverhoging verwacht, noch Een nieuw “universum” om als ster toe te voegenHet werd eerder dit jaar geïntroduceerd. We constateren ook heel wat afwezigheden. Naast star WarsVooral fans verwachtten meer dan alleen verlegen Achter de schermen Opgedragen aan deze serie Kenobi (live te zien op Disney+), maar er is geen trailer in zicht, ook niet voor Andor, andere reeksen melkwegstelsels worden binnenkort verwacht. Voor de rest is er vorig jaar veel software aangekondigd, en de meeste hebben geen nauwkeurigere releasedatum dan voorheen.

Une choosen est sûre, il va falloir cravacher pour tenir la distance face aux chiffres gargantuesques de Netflix notamment, alors que le service de l’oncle Walt een montré des premiers signes d’essoufflement lors de l’annonce de ses résultats the week trimestri plus the week . Nu vormen 118 miljoen klanten de Disney+-portfolio, tegenover 125 miljoen investeerders die verwacht hadden.

Het probleem is dat de meeste spannende Disney+ Day-advertenties te maken hebben met het intellectuele eigendom van het merk: Marvel, Pixar en, logischerwijs, Disney. We kunnen ons voorstellen dat fans van deze universums al geabonneerd zijn op het platform en het daarom moeilijk zullen hebben om tientallen miljoenen klanten aan te trekken, uitsluitend op deze vier pijlers. Terwijl je wacht om te zien of Disney+ in staat zal zijn om zichzelf te bevrijden van een bijna ‘ook Disney’-afbeelding, laten we eens kijken naar de aankondigingen die vandaag zijn vrijgegeven (als er geen datum wordt genoemd, is dat omdat het ‘niet’ is aangekondigd ).

READ  Gillende Paul Barré hallucineert internetgebruikers

wonder

Naast Disney World is het duidelijk het meest prominente merk van het evenement. Niets nieuws in het programma, vorig jaar werden er meerdere series aangekondigd. Maar we kregen een eerste glimp van maan RidderEn Sterke vrouw En mevrouw Marvel. Onder de opmerkelijke nieuwigheden houden we een animatieserie over Spider-Man, een spin-off van WandaVision Gecentreerd op Agatha Harkness en een serie gewijd aan een heel weinig bekend personage, Echo, een Indiaan uit de wereld van Daredevil.

 • Agatha: Pete Harkness
 • verwonder je over zombies
 • geheime invasie

Disney

Zoals we hebben geleerd, wil Disney+ dieper ingaan op Disney-films en -series. Weer bewijs want het originele merk is het meest corrupt op het gebied van advertenties. Onder de nieuwigheden zijn een serie in de wereld van de film Zootopia, een recente herinterpretatie van Assepoester in de wereld van sneakers (???), en veel informatie over dingen die al zijn aangekondigd, zoals de directe aanpassing van Pinokkio door Robert Zemeckis of serie wilgAltijd met uitstekende Warwick Davis.

 • De trotse familie: luider en trotsfebruari 2022
 • High School MusicalSeizoen 3, 2022
 • De Spiderwick Chronicles
 • wilg, 2022
 • verwardMomenteel beschikbaar

Otres (Pixar, Star, National Geographic…)

We hebben de rest van de advertenties samengevat in een aparte sectie, ze zijn erg bescheiden. Uit de National Geographic-documentaire met de sterren van het grote scherm, de serie auto’s Ik heb ongeduldig gewacht maar het was niet echt verrassend, geweldige comeback van ijstijd In de serie … mooi, maar meer ook niet. En wat dacht je van teleurstelling? star Wars, die ons alleen laat met Achter de schermen Opgedragen aan Boba Fett, vandaag beschikbaar op het platform.

 • Auto’s op de wegPixar-serie in de wereld auto’s, 2022
 • winnen of verliezenPixar-animatieserie, herfst 2023
 • IJstijd Buck Wild Adventures28 januari 2022
 • Grenzeloos met Chris Hemsworth, 2022
 • Welkom op aarde8 december 2021
 • mooi Amerika, 2022
 • Onder de helm: de erfenis van Boba FettMomenteel beschikbaar
READ  Coronavirus - Michel Cymes haalt uit naar antivaccins: "Deze mensen zijn egoïstisch. Ze zijn niets" - video