Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De voogdijprocedure voor Britney Spears opheffen

Na maandenlange procedures heeft een rechtbank in Los Angeles vrijdag beslist om de zangeres de controle over haar leven terug te geven door een einde te maken aan de voogdijprocedures die haar al dertien jaar onder druk zetten.

De dertienjarige voogdijprocedure van Britney Spears werd op vrijdag 12 november door een rechtbank in Los Angeles opgeheven na maandenlange juridische procedures tegen de zangeres om de controle over haar persoonlijke leven terug te krijgen. “De voogdij over de persoon en eigendommen van Britney Spears is vandaag niet meer van kracht. Dit is de beslissing van de rechtbank.”zei zaakrechter Brenda Penny.

Na maanden van procedures, wendingen en wendingen, besloot een rechtbank in Los Angeles op vrijdag eindelijk de controle over het persoonlijke leven van Britney Spears terug te nemen door een einde te maken aan de dertienjarige voogdijprocedure die de ster kwalificeerde.“willekeurig”. “De voogdij over de persoon en eigendommen van Britney Spears is vandaag niet meer van kracht. Dit is de beslissing van de rechtbank.”zei zaakrechter Brenda Penny.

“Ik heb in mijn leven nog nooit zo veel voor iets gebeden”En de 39-jarige artiest schreef dinsdag op haar Instagram-account en benadrukte het cruciale belang van deze ontmoeting in de rechtbank voor haar. De jonge vrouw had haar zaak voor de rechtbank al gewonnen door haar vader Jamie Spears te laten schorsen uit de rol van voogd, waar ze al maanden publiekelijk om had gevraagd. Maar Britney eiste allereerst het recht om de controle over zijn persoonlijke leven terug te krijgen en de voogdijprocedure die in 2008 van kracht was, te annuleren na de psychische stoornissen die de ster vertoonde. Jimmy Spears zelf had onlangs het verzoek van Britney ingewilligd.

READ  Mr. Pokora heroverweegt zijn controversiële opmerkingen over Covid-19

advocaatkosten van $ 1 miljoen

Britney Spears wordt al jaren gesteund in haar inspanningen door een “leger” van fans die roepen “uitgave” van hun idool en die op rechtbankdagen regelmatig naar het gerechtsgebouw van Los Angeles gaan. Ze waren van plan om een Vrijheidsfestival Vrijdag in Hollywood als de rechterlijke uitspraak in het voordeel is.

Eind juni schokte Britney Spears de geesten door de rechtbank via een internetverbinding te vertellen dat ze “Geschokt” En “gefrustreerd” met deze voogdij. Ze zei met name dat ze haar spiraaltje niet kon laten verwijderen toen ze nog andere kinderen wilde en dat ze gedwongen werd medicijnen te nemen waar ze zich ongemakkelijk bij voelde. “dronken”. De ster klaagde ook over het feit dat hij ondanks deze mate van toezicht in een gestaag tempo moest werken en ‘Betaal iedereen rond’ zonder zelf beslissingen te kunnen nemen. In het bijzonder moest ze zeer exorbitante kosten betalen aan de advocaat van haar vader, die haar in deze procedure tegenwerkte. “Ik wil gewoon mijn leven terug, het is dertien jaar geleden en dat is genoeg”, smeekte ze.

Britney Spears wilde zich onder meer van deze voogdij bevrijden om te kunnen trouwen met haar verloofde, Sam Asgari, die ze in 2016 ontmoette op de set van een video genaamd “Spider Party”. De 27-jarige sportcoach die onlangs aan zijn acteercarrière begon, plaatste donderdagavond een video op Instagram waarin hij naast zijn verloofde verschijnt, beiden gekleed in “Britney Freestyle” T-shirts. Britney Spears kreeg twee kinderen met haar ex-man, zanger Kevin Federline. Ze was ook heel kort getrouwd in Las Vegas met jeugdvriend, Jason Alexander: de vakbond werd na 55 uur afgeblazen. “Princess of Pop” heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen platen verkocht. Ze staat op nummer acht op de Billboard’s lijst van meest succesvolle artiesten van het decennium.

READ  Corleone clippe Freeze Raël en tacle Arouf Gangsta