Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Komt u in aanmerking voor glasvezel? De officiële Arcep-dekkingskaart is bijgewerkt

Komt u in aanmerking voor glasvezel?  De officiële Arcep-dekkingskaart is bijgewerkt

De Communications Cop FttH Deployment Map is nu bijgewerkt, met een beetje vertraging.

Om transparant te zijn over de uitrol van ultrasnel internet in Frankrijk, heeft Arcep een interactieve kaart gepubliceerd van de uitrol van glasvezel via internet. Beschikbaar voor het grote publiek op Fiber kaart. arcep.frkunt u door de dekking in uw gemeente te visualiseren of u in aanmerking komt voor snel internet of niet.

De berekende gegevens houden nu rekening met in aanmerking komende huishoudens per 31 december 2021, op enkele uitzonderingen na. Bewoners in het achterste gedeelte van het focuspunt zullen moeten wachten op de volgende kaartupdate om erachter te komen of ze in aanmerking komen.

Wanneer de kaart wordt ingezoomd op districtsniveau, worden adressen weergegeven die door verschillende infrastructuurbeheerders worden vermeld, weergegeven door een punt waarvan de kleur varieert naargelang de voortgang van de publicatie, van “uitgevoerde studies” tot “gepubliceerd”. Via verschillende tussenstappen. De volgende update is gepland voor 2 juni om de gegevens voor het eerste kwartaal van 2022 te consolideren.

Deze kaart is ook geëvolueerd, vooruitgang In het bijzonder de mogelijkheid om de haalbare stroom te kennen Op een specifiek adres, hetzij via xDSL, glasvezel of via de kabel. Om haar tool te verbeteren, heeft de communicatiepolitieagent ook Start een enquête Zodat gebruikers hun voorspellingen kunnen delen.

Klik op de kaart hieronder om te zien of u zich in een gebied dat in aanmerking komt voor glasvezel, bevindt of van plan bent te zijn.

READ  Een herinnering in heel Frankrijk: consumeer de geraspte Gruyère-kaas van dit merk niet