Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Perpignan Airport: Ryanair kondigt een nieuwe verbinding met een Spaanse stad aan

De goedkope luchtvaartmaatschappij kondigde vrijdag de opening aan van zeven nieuwe luchtvaartmaatschappijen uit Frankrijk voor deze zomer, waaronder één vanaf Perpignan-Rivalsalt Airport.

Zeven nieuwe routes zijn vrijdag bekend gemaakt door Ryanair met vertrek uit Frankrijk. Zo garandeert het Ierse bedrijf “Het totale aantal lijnen in Frankrijk voor de zomer van 2022 verhogen tot 274, waarmee veel steden en regio’s in Europa met elkaar worden verbonden”

Onder hen is de verbinding Perpignan – Valence (Oost-Spanje). Volgens de website van het bedrijf zullen er twee dagen per week vluchten worden aangeboden. Woensdag en zaterdag van 30 maart tot 29 oktober.

Om deze lanceringen te begeleiden, wijst Ryanair erop in een persbericht te openen Stoelen verkopen Alle nieuwe lijnen tegen beschikbare prijzen Vanaf slechts 19,99 euro Voor een enkele reis voor reizen tot oktober 2022.”

Maar wees voorzichtig, tickets moeten zijn volgeboekt Op de website van de luchtvaartmaatschappij Voor deze zondag 13 maart.

De andere zes bestemmingen die op 11 maart zijn aangekondigd, zijn als volgt:

– Poitiers – Barcelona

– Bergerac – Porto

– Toulouse – Rome Fiumicino

– Marseille – East Midlands

– Marseille – La Rochelle

-Marseille-Shannon

READ  EXCLUSIEF: Patrick Drahy overweegt BT-aandeel te vergroten, volgens bronnen - 11/12/2021 om 21:38 uur