Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Klein wild zwijn maakt een ritje met de metro

Geplaatst op zaterdag 19 juni 2021 om 07:55 uur

Een klein wild zwijn heeft mensen in Hong Kong in vervoering gebracht door tweemaal de metro te nemen terwijl ze landbouwpersoneel achtervolgden door de haven van de stad.

De bepakte quad gleed vrijdagmiddag onder de slagbomen van de kaartjescontrole door op het metrostation Quarry Bay en slaagde er vervolgens in om in de trein te stappen.

Een videoclip toont een halfvolle trein, omringd door verbijsterde passagiers, terwijl een medewerker tevergeefs probeert hem te arresteren met een blauw zeildoek.

Volgens ambtenaren stapte het dier nog een paar haltes uit voordat hij op een tweede metro ging zitten. Het werd omgebouwd tot een treinstation waar agenten van het ministerie van Landbouw het zwervende zwijn konden vangen en vervolgens weer in het wild vrijlieten.

Hong Kong staat bekend om zijn dichtheid aan wolkenkrabbers en heeft ook bergen en subtropische parken waar Euraziatische wilde zwijnen in overvloed aanwezig zijn. Mensen en Zweden communiceren steeds meer

Er zijn wilde zwijnen gefotografeerd die in de buurt van voertuigen op de weg rennen, zonnestranden oversteken of het asfalt op de internationale luchthaven van de stad snuiven. Een van hen viel zelfs van het plafond van een kinderkledingwinkel.

READ  Boston Dynamics-robots spelen Yamakasi: cool en eng