Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kim Kardashian: Haar 42e verjaardag verwend, eindigt de avond in een fastfoodrestaurant met allemaal strass steentjes

Kim Kardashian: Haar 42e verjaardag verwend, eindigt de avond in een fastfoodrestaurant met allemaal strass steentjes

Op 22 oktober 2022, Kim Kardashian Hij vierde zijn 42e verjaardag.De ex-vrouw van Kanye West, die een sprankelend Dolce & Gabbana-ensemble droeg in combinatie met een enorm strass-ensemble, had een feest georganiseerd in Carbone Las Vegas en was van plan om het uitverkochte feest van zanger Usher bij te wonen in Park MGM.

Met enthousiasme toonde Kim de versieringen die haar vrienden in het vliegtuig voor haar hadden klaargemaakt. Maskers die op hem lijken zijn beschikbaar voor gasten, foto’s van de ster sieren de binnenkant van het vliegtuig en taarten met oude foto’s van de Kardashian-familie. Een jello shot nemen met de andere passagiers in het vliegtuig, ex Pete Davidson, is erg teleurgesteld en onthult eindelijk dat hun vlucht plotseling zal stoppen.

Het feest was verpest toen de privéjet van haar zus Kylie Jenner werd gedwongen terug te vliegen naar Los Angeles vanwege harde wind die haar bemanning in gevaar zou kunnen brengen. “Onze stem komt hier niet, maar het vliegtuig kon niet landen vanwege de wind, dus het koolstoffeest en het inluidensfeest zullen niet plaatsvinden. Wij gaan naar huis“, Ik schreef.

Uiteindelijk belandden Kylie, Kris, Kim en hun vrienden bij een In-N-Out Burger fastfoodrestaurant om te genieten van hun hamburgers. Nagekeken door aanwezigen in het restaurant, gaf Kim Kardashian aan dat ze “slang te verbergen”. Daarna stapten de maker van SKIMS en haar vrienden op een feestbus om de rest van hun avond te genieten. Vervolgens deelde ze een video waarin ze een foto nam en voegde eraan toe: “Jello shots gaan door in de partybusDe ster genoot vervolgens van een verjaardagsdiner in Calabasas, Californië met zijn zussen Kourtney, Kylie Jenner en Kendall Jenner, maar ook met Travis Parker en Kris Jenner.

READ  Morgen is van ons: wat staat je te wachten in aflevering 1685 van dinsdag 14 mei 2024 [SPOILERS] - Nieuwsseries op tv