Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Armen doorgeven tussen Lambert Wilson en Sandrine Russo rond de barbecue

komiek op komedieposter dienblad Woensdag werden de uitspraken van de gedeputeerde over de “potentie” van de barbecue aan de kaak gesteld. Ik antwoordde hem vanmorgen in een groep Telematine.

De Barbecue controverse Opnieuw gelanceerd met de release van de film op woensdag dienblad? Ik was vanmorgen uitgenodigd op de set telematicaSandrine Russo reageerde op Lambert Wilson, die geïrriteerd was door de controverse over barbecue en genre:

“Ik dring er bij hem op aan om zijn vleesconsumptie te veranderen, gezien de individuele acties die we kunnen nemen om onze impact op de planeet te verminderen, is het verminderen van de vleesinname een van die acties met een grotere impact.”

Een paar weken nadat Sandrine Russo van de barbecue een ‘symbool van mannelijkheid’ had gemaakt, dreef Lambert Wilson vorige week naar de set van de show. Het is aan u Tegen de controverse geïnitieerd door Rep. EELV.

“Ik kan hem irriteren, maar hij ergert mij ook.”

Tegenover ‘deze manier om barbecues te presenteren’ vond Lambert Wilson dit debat ‘ondraaglijk’: ‘voor persoonlijke doeleinden, voor de doeleinden van ambitie, voor opperste macht binnen een politieke beweging…het komt helemaal niet in mijn huis! ben een fervent voorstander van de ecologie van Europa, Les Vert.”

Sandrine Russo noemde de woorden van Lambert Wilson “een brief uit een andere tijd”, en concludeerde: “Ik kan hem lastig vallen, maar hij stoort mij ook.”

dienblad, met alleen mannen in promotie, dat roept bij mij een vraag op. Het zegt iets over wat ik ontken! “

De volgende Barbecue (1,6 miljoen opnames in 2014), dienblad Het is een nieuwe komedie van vrienden met Lambert Wilson, Frank Dubusque, Caroline Engled, Guillaume de Tonkedick en Jerome Commander. Na de Cevennen speelt dit tweede opus zich af in Bretagne, waar vrienden de Pains of the Fifty trotseren.

READ  Netizens voelen nostalgisch door deze beelden te herontdekken