Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kiev bevestigt de uitvoering van “offensieve operaties” in sommige sectoren en claimt “succes” in de buurt van Bakhmut

Kiev bevestigt de uitvoering van “offensieve operaties” in sommige sectoren en claimt “succes” in de buurt van Bakhmut

WAT JE MOET WETEN Aan het begin van maandag 5 juni bevestigde Rusland… Russische militairen kondigden aan… Russische militairen bevestigden… Het is een beetje verontrustend om al het informatieve krediet en de interesse in de desinformatie-experts te zien.

Olivier

Uw vragen over de geloofwaardigheid die moet worden gehecht aan informatie die wordt verstrekt door partijen die betrokken zijn in oorlogstijd, zijn legitiem.

herhaalt Reclame Het Russische Ministerie van Defensie waar u het over heeft en dat we vanmorgen noemden, dit is wat er wordt gepubliceerd kabel Strategisch communicatiecentrum (Stratcom) van de strijdkrachten van Oekraïne:

“Pas op! Stratcom waarschuwt de strijdkrachten van Oekraïne. De Russische bezettingstroepen intensiveren hun computerpsychologische operaties (…) Door valse informatie te verspreiden op Russische Telegram-kanalen en sociale netwerken over de gevechtsoperaties van de strijdkrachten van Oekraïne van hun eigen formaties. Om de Oekraïners te demoraliseren en de samenleving (inclusief hun eigen bevolking) te misleiden, zullen Russische propagandisten desinformatie verspreiden over de tegenaanval, de aanwijzingen daarvan en de verliezen van het Oekraïense leger. Ook als er geen tegenaanval is. Voor deze doeleinden werden oude video’s en foto’s gemaakt van beschadigde apparatuur, doden en gevangenen. en andere vervalste documenten. »

Eindelijk: “We herinneren u eraan dat alleen de rapporten van de generale staf, strategische communicatiestructuren en woordvoerders van de strijdkrachten en de strijdkrachten van Oekraïne betrouwbare informatie verschaffen. »

Ook het Russische ministerie van Defensie maakte het overlijden bekend “250 soldaten” tussen de Oekraïense rangen. Volgens hem leidde het Oekraïense leger dit offensief echter met zes gemechaniseerde bataljons en twee tankbataljons.

READ  China: besloten metropolen, gesloten fabrieken vanwege Covid-19-uitbraak - 14-03-2022 om 09:32

Van zijn kant bevestigde de Russische functionaris in de bezette regio Zaporizhia (Zuid-Oekraïne), Vladimir Rogov, dat de Oekraïense strijdkrachten daar maandagochtend Russische stellingen hebben aangevallen. Vanochtend lanceerden Oekraïense troepen een offensief op grotere schaal dan gisteren (…). De situatie is zorgwekkend.Hij zei citerend Het officiële TASS-bureau.

En de strijdkrachten van Oekraïne hebben besloten voorlopig te zwijgen over de situatie, zoals te zien is in de video die is geplaatst door Hanna Malyar, waarvan je de link vindt in de post om 07:42 uur.