Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kazunori Yamauchi legt meer uit over de kenmerken en filosofie van Gran Turismo 7

Kazunori Yamauchi werd voor het eerst uitgenodigd om commentaar te geven op het hebben van een verplichte internetverbinding in de GT-campagnemodus. Dit komt tegemoet aan de noodzaak om te voorkomen dat sommige gebruikers vals spelen door te proberen hun back-up te wijzigen. “Het enige deel van het spel dat geen online verbinding vereist, is de arcade-modus, omdat dit geen invloed heeft op het opslaan van gegevens, dus het is mogelijk. Maar alles wat met de back-upgegevens te maken heeft, vereist een verbinding.Yamauchi beweert.

Naast de terugkeer van de echte campagnemodus die ontbrak Gran Turismo SportEn Gran Turismo 7 Profiteer in realtime van de dag/nacht-cyclus en veranderende weersomstandigheden. Wat het weer betreft, benadrukt Yamauchi dat het niet alleen om de atmosfeer gaat, maar om een ​​echte simulatie die van invloed is op het rijden. Hiertoe zou het mogelijk zijn om de snelheid van het verstrijken van de tijd aan te passen om van deze veranderingen te profiteren zonder een eindeloze test van het uithoudingsvermogen te hoeven ondergaan.

Alles, van luchttemperatuur en vochtigheid tot het volgen van de oppervlaktetemperatuur, tot hoe auto’s die over plassen rijden water op de baan spuiten. Al deze nieuwe dingen worden geïmplementeerd en berekend als onderdeel van de natuurkundeYamauchi legt uit voordat hij eraan toevoegt dat deze functies niet op alle tracks in de game beschikbaar zullen zijn, maar de trailer merkt op dat dit wel het geval zal zijn voor de Nürburgring Nordschleife, Circuit de la Sarthe en Tsukuba.

Natuurlijk is de nauwkeurigheid van de besturing aanzienlijk toegenomen. U zult een enorm verschil voelen in de reactie van deze auto’s wanneer u begint met het configureren en afstemmen van de voertuigen‘, zegt Yamauchi. Dit zou niet moeten veranderen ten opzichte van Gran Turismo Sport Aan de andere kant zal het mechanische effect van schade aan auto’s echter iets beter worden weergegeven.

READ  LG heeft een oplossing om de gebreken van opvouwbare smartphones op te lossen

Wat betreft de transgenerationele status van de game, is bevestigd dat de game-eigenaren Gran Turismo 7 Op PS5 en PS4 kunnen ze samen online spelen. De twee versies hebben dus dezelfde functies, verschillen in grafische kwaliteit en laadtijden. “Dus als je een groep hebt met een mix van PS5- en PS4-gebruikers, zullen PS5-spelers meteen in het spel springen en kunnen beginnen met het spelen van hun gratis rondes, terwijl het wat langer duurt voordat PS4-spelers aan de slag kunnen. Doe mee aan het spel“, vatten we samen. En over het online spel:”Alles wat mogelijk was in Gran Turismo Sport, is mogelijk in Gran Turismo 7. Maar we werken natuurlijk aan het verbeteren van de bruikbaarheid en betrouwbaarheid van de netwerkverbinding.‘, Agut Yamauchi.

Daarna ging het hoofd van Polyhony Digital terug naar het werk van het GT Café en hoe het de speler aanmoedigt om nieuwe auto’s te kopen naarmate de missies vordert, en auto’s die zullen worden afgeleverd met culturele en historische ondersteuning. Een manier in het bijzonder is om jonge mensen op te leiden in de autocultuur, zegt Yamauchi, die Gran Turismo 7 Het is ontworpen om een ​​veel verzamelbaarder autospel te zijn dan de vorige GT-games. Het zal ook mogelijk zijn om zijn garage te openen zodat andere spelers zijn verzameling auto’s kunnen tonen.

In de vorige Gran Turismo-game had je waarschijnlijk 10 auto’s kunnen kopen en de game ermee kunnen voltooien. Dit zette de andere 400 auto’s in het spel aan de zijlijn zonder de kans te krijgen om ze te ontdekken. Maar nu, dankzij GT Café, kunnen spelers al deze unieke en geweldige auto’s van over de hele wereld verzamelen en ervaren. Ik kan niet wachten om een ​​nieuwe generatie gamers te zien en ervan te genieten.‘, legt hij uit. Laten we in het verkeer opmerken dat het autobeoordelingssysteem Gran Turismo Sport Verdwenen ten gunste van het teruggeven van prestatiepunten.

READ  Er is nog nooit een beter moment geweest om uzelf te verwennen

evolutie voor Gran Turismo 7 Het begon eind 2017 na de release van Gran Turismo Sport, hoewel een deel van het team nog steeds bezig was met de vele updates van laatstgenoemde. In dit opzicht weten we nog niet hoeveel auto’s en circuits er zullen zijn bij de lancering op 4 maart, maar Gran Turismo 7 Zonder verrassing heeft u recht op ondersteuning na de lancering. “Uiteraard zullen we gaandeweg meer circuits en auto’s toevoegen. Maar alle functies die we in de vorige titels hadden, zijn nog niet terug. Dit is dus iets wat we graag willen doen. We hebben daarbovenop nog andere ideeën, maar het is nog te vroeg om daarover te praten.Hij zei: Het is te vroeg om iets te bevestigen of te ontkennen met betrekking tot content die is ontwikkeld voor PlayStation VR en meer over de volgende generatie PS VR.

En wat is de gezondheidscrisis in dit alles? Dit had niet veel invloed op de ontwikkeling van het spel en gaf Yamauchi zelfs de mogelijkheid om meer tijd voor de echte ballen door te brengen. “Ik rij nog steeds elke nacht op de Tokyo Expressway met mijn Porsche GT3Dat komt omdat hij sinds 1997 zo weinig heeft verkocht, Gran Turismo.

  • Om ook te lezen | Gran Turismo 7 wordt op 4 maart gelanceerd op PS4 en PS5