Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Netgear Orbi RBK352 netwerkkittest: WiFi 6-dekking met hoge prestaties

Netgear Orbi RBK352 netwerkkittest: WiFi 6-dekking met hoge prestaties

Om te installeren, neemt Netgear u letterlijk bij de hand om het proces gemakkelijker te maken. De eenvoudigste manier is om de Orbi-app na de lancering op hun smartphone te installeren. Vergunningen Toegegeven, deze laatste leidt u door een twintigtal zeer eenvoudige stappen. Alles is goed beschreven, van het aansluiten van de routerbox met zijn gele stekker tot het synchroniseren met de satelliet en het updaten van de boxen.

Als je eenmaal hebt geconfigureerd, krijg je één SSID (de naam van je wifi-netwerk), voor zowel de 2,4 GHz-band als de 5 GHz-band. Aangesloten apparaten kiezen automatisch het meest geschikte bereik voor hun status (dekking en snelheid). In het geval van verbonden objecten die de 2,4 GHz-band nodig hebben, weet dan dat onze wifi-lampen er zonder zorgen verbinding mee konden maken.

Met de applicatie kunt u uw installatie beheren en configureren. Om het grote publiek niet af te schrikken, heeft Netgear het aantal parameters aanzienlijk verminderd, en we zullen het haar niet echt kwalijk nemen. Je hebt toegang tot je netwerkstatistieken, snelheid via de geïntegreerde Speedtest of zelfs een netwerkkaart. Natuurlijk was het mogelijk om deze items samen in dezelfde lijst te verzamelen. Daarna is het mogelijk om een ​​gast wifi-netwerk of Netgear Armor te activeren en te configureren, een beveiligingssuite die je vertelt wie er verbinding maakt met je netwerk of dat er iets mis is met de installatie. De eerste 30 dagen zijn gratis, daarna wordt jaarlijks 69,99 euro betaald voor de dienst.

Als u van meer instellingen wilt genieten, moet u de systeemnetwerkinterface gebruiken door het IP-adres in de browser te typen of naar orbilogin.com te gaan. Vervolgens brengt de interface ons terug naar de jaren 2000 en maakt het bijvoorbeeld mogelijk om een ​​VPN toe te voegen of de groep in access point-modus te zetten. Netto Zonder verder de gevolgen te noemen. Maar alle instellingen zijn bijzonder basaal, wifi is beperkt tot het activeren van de AX-standaard of encryptiemodus. Het is niet mogelijk om bijvoorbeeld wifi-banden te activeren of te deactiveren.

READ  De redenen die hebben geleid tot de vertraging bij de lancering van de raket

Alles is gewoon formeel. zoals in herhaling EAX15 Van dezelfde fabrikant betreuren we enkele vertaalfouten, die soms een bron van verwarring blijken te zijn en vereisen dat u moet overschakelen naar het Engels om een ​​bepaalde instelling te begrijpen.