Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kate Middleton schittert in Jamaicaanse kleuren en prins William heeft plezier in de bobslee

De grote reis gaat verder! Kate Middleton en prins William zijn momenteel op een officiële tournee door het Caribisch gebied als onderdeel van het platina-jubileum van koningin Elizabeth II, dat 70 jaar van haar regering duurde. Om de betrekkingen tussen Engeland en het Gemenebest van Naties te versterken, uploadde de hertogin en hertog van Cambridge het programma en deze vierde dag was geen uitzondering op de regel. Na te hebben genoten van de smaken en geluiden van Belize, terwijl ze vrolijk dansten op het ritme van de maracas, vlogen de hertog en hertogin van Cambridge terug naar Jamaica.

En zo zijn ze op dinsdag 22 maart 2022 in Kingston geland. En wie een verandering van weer zegt, zegt een verandering van outfit. Kate Middletongezien op Belize City Airport met een elegante witte broek en een oranje jasje, aangekomen in Jamaica, op het asfalt van Norman Manley Airport, gekleed in een koele gele jurk gesigneerd Roksanda. Bovendien was ze gekleed in de jurk die ze aanhield voor haar bezoek aan het huis van de koning, de officiële residentie van Sir Patrick Allen, gouverneur-generaal van Jamaica, en zijn vrouw Patricia Allen. Maar na de inspanning… de rest.

Kate en William sloten de dag af, met een grote glimlach op hun lippen, aan de stadskant van Trench. Trench staat bekend als de geboorteplaats van reggae. Bob Marley citeert plaatsen in zijn beroemde bijnaam geen vrouwen, geen verdriet. Daarom dansten de ouders van George, Charlotte en Louis dit keer opnieuw op het ritme van djembés. Ze ontmoetten ook het nationale bobsleeteam, sportsterren Raheem Sterling en Leon Bailey, en woonden daarna een voetbalwedstrijd bij… waar prins William aan meedeed.

READ  Justitie verwerpt het verzoek om zijn vader de rol van "Coutotor" te ontnemen

Om hulde te brengen aan haar dierbare en tedere, veranderde Kate Middleton haar kleding opnieuw Drie op één dag! Ze had de beroemde gele jurk, passend bij de Jamaicaanse vlag, verlaten om andere tinten turkoois en koraal te dragen. Het wordt een creatie van Willow Hilson, vintage, hij gaat zo’n 440 euro kosten. Als een vriendelijke knipoog naar lokale ambachtslieden droeg ze deze outfit met een armband ontworpen door de Jamaicaanse ontwerper Lashundla Billy Miller. Wij kijken uit naar meer…