Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kate Middleton, riskante familiefoto: intieme foto met George, Charlotte en Louis … Prinses in de schijnwerpers

Het kwartet klom in bomen en nam alle risico’s om dit moment vol liefde en tederheid te vereeuwigen dat mensen altijd laat reageren: “Het heet Family Tree, “Fijne moederdag voor jou Kate. Kijk maar eens naar deze foto om te weten dat je een geweldige, toegewijde moeder bent”, “Een moderne moeder met traditionele waarden”, “Een charmant portret van een typische moeder.”De foto is echter niet recent, aangezien het afkomstig is van een reeks foto’s die de Cambridges gebruikten voor hun eindejaarswenskaarten.Dat doet niets af aan de charme van de bezorgdheid van dit paar voor hun fans.

Kinderen, de prioriteiten van Kate en William

Ondanks hun status als Gekroonde Hoofden en de daarmee gepaard gaande verplichtingen, hebben Kate Middleton en Prins William altijd grote toewijding en betrokkenheid getoond bij de opvoeding van hun drie kinderen. Of het nu gaat om school, fysieke activiteit of openheid voor de wereld, de Cambridges zetten zich in om de waarden van tolerantie, liefde, vrijgevigheid en altruïsme over te dragen die ze tonen tijdens elk van hun koninklijke bezoeken.

Deze overdracht is erg belangrijk omdat George, Charlotte en Louis de volgende zijn in de lijn van troonopvolging. Dus Kate en William weten dat ze er alle belang bij hebben om van hen modelkinderen te maken, ook al wijken sommigen af ​​en toe af van goed gedrag naar het beeld van Louis tijdens het laatste jubileum van koningin Elizabeth II. Hoe het ook zij, het jonge gezin weet het simpel te houden, en het is een van de beste troeven die haar leden tot lievelingen van het publiek maakt.

READ  Overstuur, Cindy Pomerol draait zich om en duwt een beetje tekeer tegen dit seizoen van Koh-Lanta