Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kate Middleton: Een last-minute keuze veranderde haar relatie met William in enkele seconden

Kate Middleton: Een last-minute keuze veranderde haar relatie met William in enkele seconden

De rest volgt na de aankondiging

Het verhaal is een sprookje tussen Kate Middleton en prins William waardig. Als de toekomst van laatstgenoemde, als toekomstige koning van Engeland, volledig in kaart was gebracht, was die van Kate minder zeker. Als gewone burger is het lastig om de weg naar de prins te vinden. Het meisje dat onlangs terugkeerde naar Trooping the Colour slaagde echter waar velen faalden.

Iedereen herinnert zich 29 april 2011, de datum waarop Kate Middleton ‘ja’ zei tegen prins William. Ze verscheen in een helderwitte jurk, die bijna werd verborgen door haar zus, Pippa Middleton. Dertien jaar later zijn Kate en William ouders van drie kinderen: George, bijna 11, Charlotte, 9, en Louis, 6. Dit droomachtige gezinsleven zou echter niet het daglicht zien.

Het verhaal is nu bekend: als ze vrienden waren aan de Universiteit van St. Andrews, waar ze naartoe gingen, ontwikkelde de relatie tussen Kate Middleton en Prins William zich daarna eindelijk.Op school werd een liefdadigheidswandeling georganiseerd Waaraan de toekomstige Prinses van Wales vervolgens deelnam.

Last-minute wijziging van Kate Middleton

Op die dag droeg Kate Middleton een volledig transparante jurk, die op een veiling was verkocht, waardoor haar ondergoed zichtbaar was. Deze outfit zou ervoor zorgen dat prins William verliefd op haar zou worden, en hij besloot er de avond na het evenement voor te gaan. Maar wat we niet wisten, was dat het zo was Een last-minute beslissing van Kate Middleton, die alles veranderde.

Zoals we leren in de documentaire De rode lijn: Kate Middleton, het maken van een icoonuitgezonden op zaterdag 29 juni op BFM TV, Deze jurk is niet de outfit die de prinses zou dragen tijdens de liefdadigheidsshow: “Deze jurk was bedoeld als rok Die Kate moest dragen met een gebreide trui erbovenop“, zegt Katie Nicholl, de biograaf van Kate Middleton.Op het laatste moment besloot ik de jas weg te doen. Ze trok de rok omhoog en maakte er een jurk van. Ze liet deze jurk zien en William wendde zich tot zijn vriend die met hem naar de show keek en zei tegen hem “Wauw, Kate is heet.” Dit is het beslissende moment.” Dit is het vlindereffect dat bestaat in het leven van Kate Middleton…

READ  Quinté+ voor vrijdag 01/09/2023: Lekker Elgé Irish, Essential