Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Karen Le Marchand verliest haar geduld nadat Anne-Elizabeth Lemoine het aan Marine Le Pen vraagt ​​(video)

Aanstaande zondag 7 november verwelkomt Karen Le Marchand Marine Le Pen, Valerie Pecres, Anne Hidalgo, Marilyn Schiappa en Rashida Dati op intieme ambitie. uitgenodigd c voor jou Om het evenement te promoten, interviewde Anne Elizabeth Lemoine de presentatrice van M6 op vrijdag over een onderdeel van het besproken programma, dat ervoor zorgt dat politieke figuren zich inleven in en betrokken raken bij hun communicatiestrategie.

Inderdaad, de FN-presidentskandidaat werd gefotografeerd in haar tuin, met haar katten, aan het tuinieren, en was niet gierig in openbaring. “In het bijzonder komen we erachter dat ze al vijf jaar in een gedeeld appartement woont met een jeugdvriend (…) in een huis waar Marine Le Pen je vertelt: “Er is geen man, alleen vrouwen. Zelfs katten zijn katten. Het verschil met de man is dat we niet tegen elkaar schreeuwen ‘… Ben je bang dat de schuld die al vijf jaar geleden is genomen terugkomt?’ Mens, heb je sympathie voor Marine Le Pen?‘ vroeg Anne Elizabeth Lemoine terwijl haar gast met haar ogen rolde, zichtbaar moe van deze vraag.

Gealarmeerd zuchtte Karen Le Marchand voordat ze antwoordde: “Maar waarom vraag je Marine Le Pen en niet Valerie Pecres en niet Anne Hidalgo? Nee, maar waarom vragen journalisten mij altijd: ben je niet bang om Marine Le Pen te vermenselijken? Waarom vraag je me niet: “Ben je niet bang om Anne Hidalgo te vermenselijken?”Toen herformuleerde de presentatrice van France 5 haar vraag.Ze verschijnen allemaal in een positief daglicht‘, voegde ze eraan toe.

Maar het zijn allemaal mensen! Het is hun dag. Het is hun dagelijks leven dat voor mij telt. Het zijn geen coole monsters! Het kan nodig zijn om jezelf voor te houden dat journalisten ook verantwoordelijk kunnen zijn voor dit wantrouwen dat men jegens politici voelt door ze te veel karikaturen te willen maken! (…]We slagen er niet in, steeds in oppositie tegen beleid en willen ontmenselijken, mensen stemmen ook niet meer! Ze nemen niet meer deel aan de politiek‘, betoogde Karen Le Marchand voordat ze uiteenzette dat peilingen aantonen dat empathie geen criterium is dat burgers tijdens verkiezingen in overweging nemen. Deze redenering is dus enigszins tegenstrijdig…

READ  Paul Larrouturou (LCI): "Ik was bang om het seizoen in Quotidien te verlengen."

Hugo Malais