Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kylian Mbappé krijgt een relatie met de kleindochter van Johnny Hallyday

Lancering echter! Voetbalclub Paris Saint-Germain: de persoonlijkheden van de carrière van Georginio Wijnaldum

Officieel single sinds debuut ondanks vele geruchten, heeft Kylian Mbappé zijn liefdesstatus veranderd? Ja volgens Closer die opnieuw een gerucht deed dat de PSG-ster een relatie had met Emma Smet (24), dochter van Estelle Lefèbure en David Hallyday.

Zo medeplichtig tijdens PSG – LOSC

Als het beroemdheidsmagazine zo zeker is van wat het is, komt dat omdat Kylian en Emma echt zo medeplichtig leken en zich niet verstopten op het presidentiële podium tijdens PSG-LOSC. “Twee tortelduifjes zo close, zo opgewonden om samen te komen, om elkaar weer te ontmoeten, dat we zouden zeggen dat twee tieners verliefd zijn als nooit tevoren,” hij ontwikkelt zelfs media die ervoor zorgen dat het paar dineert in een etablissement dat populair is bij Paris Saint-Germain-spelers in plaats daarvan. ster op hakken.

Kylian Mbappe en Emma Smit kennen elkaar al bijna twee en een half jaar, en dit is niet de eerste keer dat de twee vrienden als koppel zijn geplaatst. Op de verjaardag van Neymar, 4 februari 2019, ontmoette hij de wereldkampioen en kleindochter van Johnny Hallyday.

Mbappé in relatie met Emma Smit

Op basis van hun laatste publieke optreden tijdens PSG-LOSC afgelopen vrijdag, maakte Closer bekend dat Kylian Mbappé en Emma Smet, dochter van David Hallyday en Estelle Lefèbure, meer zijn dan alleen vrienden die ze ontmoetten op Neymars verjaardag.

READ  Waarom is Will Smith afwezig?