Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Karel III ziek?  Foto’s van King’s gezwollen handen hebben de Britten ongerust gemaakt

Karel III ziek? Foto’s van King’s gezwollen handen hebben de Britten ongerust gemaakt

primair
Terwijl hij net zijn moeder koningin Elizabeth II heeft overgenomen als de nieuwe koning van Engeland, baart de gezondheid van Charles III de Britten zorgen. Foto’s van zijn abnormaal gezwollen handen roepen inderdaad vragen op.

Sinds hij de troon van Engeland heeft aangenomen, is koning Karel III van alle kanten onder de loep genomen. De details trokken ook de aandacht van verschillende Britse media over de gezondheid van de erfgenaam. Op veel van de foto’s zien Charles’ handen er zelfs bijzonder gezwollen uit.

Oedeem en artritis behandeling?

Toen hem ernaar werd gevraagd, vertelde Dr. Gareth Nye aan onze collega’s van: Spiegel Deze zwellingen kunnen te wijten zijn aan verschillende afzonderlijke gezondheidsproblemen. Volgens hem kan King Charles last hebben van oedeem, een ophoping van vocht in het lichaam waardoor zijn vingers opzwellen.

Er kunnen echter andere factoren verantwoordelijk zijn voor dit fenomeen. Volgens de specialist zou de 73-jarige Charles III ook artrose kunnen hebben, een specifieke behandeling ondergaan of een zoutrijk dieet volgen. Het is daarom op dit moment moeilijk om meer te weten te komen over de exacte gezondheidstoestand van de nieuwe gouverneur. Zelf had hij er tijdens een reis naar Australië in 2012 al van genoten om zijn vingers “worstvingers” te noemen.

READ  Volgens de New York Times hoorde Israël van de plannen van Hamas