Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Karel III bevestigt zijn deelname aan de paasmis, maar stelt een zeer strikte voorwaarde

Karel III bevestigt zijn deelname aan de paasmis, maar stelt een zeer strikte voorwaarde

Geschreven door Bertrand Bell | journalist

Nieuwsgierig van aard, is Bertrand altijd op zoek naar het kleinste beetje primeur. Gepassioneerd door voetbal, is hij nooit ver verwijderd van voetbal en al het nieuws dat daaruit voortkomt. Maar ook zakelijke of politieke gebeurtenissen maken deel uit van zijn favoriete journalistieke onderzoek.

Charles III zal komende zondag de paasmis bijwonen in de St George's Chapel in Windsor Castle. Wel zal er een voorwaarde zijn om te kunnen deelnemen.

Karel III bevestigt zijn deelname aan de paasmis, maar stelt een zeer strikte voorwaarde

De rest volgt na de aankondiging

Maanden geleden onthulden tests na een eenvoudige prostaatoperatie de aanwezigheid van kanker bij Charles III. Dit werd op 5 februari bekendgemaakt door Buckingham Palace. Sindsdien lijkt de koning, hoewel we de naam niet kennen van het lid dat door de ziekte is getroffen, de stemming hoog te houden, zodat hij snel kan herstellen. Maar hij begint zijn geduld te verliezen, zoals zijn neef Peter Phillips onlangs aan Sky News Australia onthulde.

Ik denk dat het erg frustrerend is. Hij is gefrustreerd door zijn onvermogen om zich onmiddellijk te verbeteren en zijn onvermogen om alles te doen wat hij wil doen (…) IHij oefent druk uit op zijn medewerkers en iedereen om hem heen, vooral artsen en verpleegkundigen, door hen voortdurend te ondervragen.Kan ik dat doen? Maar begin deze week maakte Buckingham Palace in een persbericht bekend dat hij komende zondag samen met zijn vrouw Camilla aanwezig zal zijn in de St. George's Chapel in Windsor Castle om de traditionele paasceremonie bij te wonen.

READ  Wat Matthew Kassovitz zei op LCI

Kreeft Kate Middleton en Charles III zullen in het openbaar spreken

Maar als zijn gezondheidstoestand het toelaat’, een nuance van zijn kant Welkom ! Door de woorden van hun koninklijke correspondent, Danielle Stacey, te citeren voordat ze specificeerde dat haar aanwezigheid afhankelijk zou zijn van één voorwaarde: “Veel kleiner publiek“meestal.”Het is duidelijk dat koning Charles op Paaszondag met een kleiner aantal leden van het koningshuis de kerkdiensten zou kunnen bijwonen“, werd geïdentificeerd. De koning heeft sindsdien het bestaan ​​ervan bevestigd.

Danielle Stacey herinnert zich:Sinds zijn diagnose heeft hij geen grote bijeenkomsten meer bijgewoond, zoals de Koreaanse Oorlogsveteranenreceptie vorige week, de Commonwealth Day-mis en de herdenking voor wijlen koning Constantijn in Windsor vorige maand.Laten we ook niet vergeten dat deze mis zal worden gehouden zonder Kate Middleton en haar familie, die onlangs hebben onthuld dat ze kanker heeft en preventieve chemotherapie ondergaat.

De rest volgt na de aankondiging

De rest volgt na de aankondiging