Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Loting op dinsdag 26 maart 2024

Loting op dinsdag 26 maart 2024

Geschreven door Sally N.

Op dinsdag 26 maart 2024 kun je 39 miljoen euro winnen in de Euromillions-wedstrijd, ontdek de uitslag in dit artikel.

remake

Elke dinsdag en elke vrijdag kun je Euromillions spelen en miljonair worden. Een paar dagen geleden wist iemand de jackpot van 130 miljoen euro te winnen. Meerdere keren per jaar maakt La Française des jeux zeer grote bedragen bekend. Degenen die af en toe winnen, hebben nog nooit in hun leven Euromillions gespeeld. Het is een kansspel en je moet het spelen om de jackpot te winnen. Dagenlang kon niemand de winnende combinatie vinden. De prijzen blijven dus stijgen. Het was een prijzenpot Het begon met 17 miljoen euroDaarna steeg het afgelopen vrijdag naar ruim 20 miljoen euro. Maar tijdens de laatste trekking kon niemand de juiste zeven nummers vinden om mee te spelen. Zo werd op dinsdag 26 maart 2024 de nieuwe Euromillions jackpot onthuld.

Tegenwoordig is de EuroMillions-jackpot zelfs naar een nog hoger niveau gestegen 39 miljoen euro. Een heel mooi bedrag dat miljoenen spelers willen winnen. Om je geluk te beproeven, moet je meedoen. Om dit te doen, moet u het Euromillions-netwerk aanschaffen. Het kost slechts € 2,50 en je kunt het online vinden door te bellen naar de website Française des jeux of door rechtstreeks naar je tabakswinkel te gaan. Door voor deze eerste optie te kiezen, hoeft u uw huis niet te verlaten. In dit netwerk moet u zeven nummers verifiëren. De top vijf kan vijftig bereiken. De andere twee komen overeen met extra sterren. Deze liggen tussen één en twaalf. Je moet alle zeven cijfers matchen om de jackpot van € 39 miljoen te winnen. Met slechts zes cijfers word je geen miljonair. Je hebt een kans van 1 op 139 miljoen om te winnen, dus beproef je geluk.

Trekking 26 maart 2024

Wie wint vanavond de jackpot van € 39 miljoen? Het kon jij zijn. Twee keer per week maken we de resultaten van Euromillions- en My Million-spellen bekend op onze website. We publiceren ze zodra de trekking van de Europese Loterij, die in 2004 van start ging, afloopt. Ze worden over het algemeen gepubliceerd Rond 21.15 uur. Word jij deze dinsdag 26 maart 2024 miljonair? Om erachter te komen, nodigen wij u uit om de onderstaande resultaten te bekijken:

  • 2-13-14-26-29 sterren 5-6
  • Twee miljoen resultaten op 26-3-2024: FM 038 5979

Wij hopen dat het geluk vanavond aan uw zijde staat. Voor anderen ontmoeten we elkaar op vrijdag om de volgende Euromillions- en My Million-resultaten te ontdekken.

READ  Alain Delons verrassingsbezoek aan Vox in Château-Renard voor de film Alain-Fabien van zijn zoon