Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Karcher SC 3 Upright Easyfix stoomreiniger test: vuil gaat weg

Karcher SC 3 Upright Easyfix stoomreiniger test: vuil gaat weg

Het Duitse bedrijf adverteert met een opwarmtijd van slechts 30 seconden. Belofte gehouden! De SC 3 Upright Easyfix warmt op in 24 seconden en de LED-indicator wordt groen. Om de wasprestaties met stoommop te evalueren, hebben we de laboratoriumvloer de avond voor de test opzettelijk bevlekt met sodawater, olie, carbon black en lippenstift.

Voor het reinigen van vlekken zetten we de Kärcher op maximaal vermogen. Het verwijdert olie in de retour en soda in twee delen. Carbon black is moeilijker te verwijderen. De bezem verwijdert alle drie de vlekken onmiddellijk, maar laat strepen achter. De lippenstift daarentegen is na acht ronden heen en weer volledig dof, zonder volledig uit te wissen. Deze aanbiedingen liggen boven ons vergelijkingsgemiddelde.

Tot slot, als deze informatie niet in aanmerking wordt genomen in de eindbeoordeling, bepalen we toch het tijdstip van gebruik met een volle tank. Ingesteld op de hoogste intensiteit, spuit de stoommop 16 minuten en 44 seconden stoom. Wanneer we de intensiteit tot het laagste punt verlagen, wordt Karcher een vaardigheidskampioen: hij maakt 1 uur en 32 minuten schoon, wat een record is in ons lab!

READ  Une tempête solaire doit toucher la Terre ce mercredi 2 février, une bourrasque arrive à plus de 2 millions de km/h