Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

AI, cloud-pc en nieuwe verkenner

AI, cloud-pc en nieuwe verkenner

Op een zakelijke conferentie onthulde Microsoft een groot aantal nieuwe functies voor Windows 11. Het doel: het systeem veiliger en productiviteitsvriendelijker maken.

Microsoft heeft een mooie Nadat het eind 2021 Windows 11 lanceerde, weet de redacteur dat hij nog veel werk te doen heeft om het besturingssysteem te verbeteren en vooral de pro’s volledig te overtuigen. Dit was het volledige onderwerp voor de presentatie op 5 april 2022 waar de uitgever Zoals verwacht Nieuwe functies onthuld voor Windows 11.

Native AI-beheer om videogesprekken te verbeteren

Met de komst van ARM en processors met complexe architectuur komen onze apparaten nu steeds meer in aanmerking voor NPU: neurale verwerkingseenheid. Het is een speciale AI-chip die lokaal wordt beheerd door Windows 11.

Microsoft introduceert de toekomst van Windows 11: AI, Cloud PC en de nieuwe Explorer
Bron: Microsoft

Microsoft beweert niet een revolutie teweeg te brengen in wat kan worden gedaan, maar voegt eerder functionaliteit toe die we al kennen in Windows 11. We hebben het bijvoorbeeld over het toevoegen van dynamische vervaging aan de achtergrond van de afbeelding of het wijzigen van het uiterlijk om de indruk te wekken dat je in de ogen van je gesprekspartner kijkt. Omdat het een native integratie van Windows 11 is, belooft Microsoft dat het niet beperkt zal zijn tot Microsoft Teams, maar tot elke app.

Bestandsverkenner met tabbladen

Na enkele weken van geruchten heeft Microsoft officieel de sluier opgelicht over een nieuwe versie van File Explorer. De uitgever merkt op dat het je opslag in de cloud beter zal beheren, vooral met OneDrive.

Microsoft introduceert de toekomst van Windows 11: AI, Cloud PC en de nieuwe Explorer

Bovenal biedt deze nieuwe versie tabbladbeheer in Verkenner. Net als bij een webbrowser, zal het mogelijk zijn om snel van de ene map naar de andere te gaan door simpelweg van tabblad te wisselen. Microsoft zal ook automatisch contacten voor u voorstellen in de lijst voor het delen van bestanden, op basis van uw gewoonten.

READ  Verrassend genoeg presenteert Square Enix Mana Insights op de Xbox-conferentie, die in de zomer van 2024 uitkomt! | X-Box

Windows Cloud PC-integratie

In 2021 lanceerde Microsoft Cloud PC, het zakelijke aanbod dat streamingtoegang biedt tot een Windows 11-pc die in de cloud draait. Het principe is hetzelfde als Shadow, behalve dat het een show is die is gericht op bedrijven, niet op gamers.

Microsoft introduceert de toekomst van Windows 11: AI, Cloud PC en de nieuwe Explorer

Met presentatie verhoogt Microsoft de lat door Windows 11 te laten synchroniseren met een pc in de cloud. Zo kun je met een enkele klik vanaf de taakbalk overschakelen van je lokale pc naar Cloud-pc, of direct starten op Cloud-pc zonder de desktop van Windows 11. Microsoft wil op termijn ook offline werken op pc mogelijk maken De cloud, die gegevens synchroniseert wanneer uw lokale computer opnieuw verbinding maakt met internet.

Onbevestigde planning

Microsoft heeft niet aangegeven wanneer deze nieuwe functies beschikbaar zullen zijn voor bedrijven of voor het grote publiek. Het bedrijf kan het gedurende het jaar via een update laten zien of wachten op de grote update die voor het einde van het jaar is gepland, of zelfs wachten tot 2023 en meer voor enkele nieuwe functies. Kortom, zeer officiƫle beloften en aankondigingen, maar de kalender is op dit moment nog onduidelijk.


Om ons te volgen, nodigen we je uit om: Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en bestanden lezen en de nieuwste video’s bekijken op YouTube.