Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kankerlijster Caroline Recifor vertelt over de bijwerkingen van haar behandeling – Closer

Kankerlijster Caroline Recifor vertelt over de bijwerkingen van haar behandeling – Closer

Op 25 juli Carolyn Recifor Hij maakte zijn fans verdrietig Ze maakte bekend dat ze borstkanker had Via een groep foto’s en video’s die op Instagram zijn geplaatst, waar ze met een geschoren hoofd verschijnt. geheel Roze oktoberNet als veel andere vrouwen gaat de strijd om invloedrijk te worden door. De Eiffeltoren werd op zondag 1 oktober in Parijs roze verlicht ter ondersteuning van het goede doel.

Voor Caroline Recifor was haar borstkanker zeker agressief, maar dat was het ook Het wordt vroeg genoeg ontdekt. “Ik, die dacht dat ik dit geheim kon houden, kan dat niet langer doen. Dit isolement, omdat ik deze beproeving alleen wil doorstaan, snijdt mij uiteindelijk af van de rest van de wereld en voegt zwaarte toe aan mijn dagelijks leven…”Ze schreef op haar Instagram-account over haar ziekte. Sinds de aankondiging van haar ziekte deelt Hugo’s vrouw Philippe haar dagelijks leven, vol ups en downs, maar vooral doorspekt Chemotherapie sessies.

Slechts enkele dagen nadat ze haar diagnose van kanker had aangekondigd, wilde de voormalige hoopvolle reality-tv haar fans geruststellen op haar Instagram-verhaal: Wat een genot om je energie weer te vinden. De dagen na de chemotherapie en de bijwerkingen ervan lijken eindeloos, maar als ze verdwijnen, is mijn geest niet langer vertroebeld, is mijn lichaam vernieuwd en krijgt het leven zijn smaak terug.”, Ik schreef. Haar vijf miljoen abonnees ontdekken dat ze helemaal kaal is, soms met pruik, soms met een glimlach en dan weer met tranen in haar ogen.

Caroline Recifor onthult de bijwerkingen van chemotherapie

De behandeling met Caroline Receiver is niet zonder bijwerkingen. Tijdens een Instagram Q&A op dinsdag 3 oktober sprak de moeder van Marlon, haar 5-jarige zoon, geen enkele woord over zijn ziekte. Toen vroeg een internetgebruiker hem hoe hij zijn wimpers opnieuw kon laten groeien. “Ik wacht op het afronden van mijn laatste chemotherapiecyclus om te beginnen met mijn kuur met wimper- en wenkbrauwgroeiserum.”“, documenteerde ze voordat ze eraan toevoegde: “Ik verloor bijna alles.” In feite werd chemotherapie niet gespaard Wimpers en wenkbrauwen Voor de 35-jarige vrouw. Maar de persoon die in de serie speelde Hollywood-meisjes Ze heeft meer dan één truc achter de hand sinds ze een paar jaar geleden koos voor een wenkbrauwtatoeage. “Gelukkig zijn mijn wenkbrauwen semi-permanent, maar mijn wimpers hebben er nog maar vijf aan elke kant.”Ik bekende.

READ  Bacchus Festival Argelès-sur-Mer: een succesvolle weddenschap voor de tweede feestavond in Valmy

Andere bijwerkingen verstoren het dagelijks leven van Caroline Recifor. “De slaapweek na mijn menstruatie is niet echt magisch. Ik heb amper 3 uur geslapen en kon niet meer in slaap komen.”Afgelopen augustus werd het al onthuld Zijn slaapproblemen. De influencer sprak ook over haar twijfels over een operatie: “Half oktober rond ik mijn laatste chemotherapie af en een maand later wordt ik geopereerd, en ik weet nog niet of ik een borstamputatie zal krijgen of niet.”Ik bekende.