Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In de video onthult Carla Bruni dat ze al vier jaar aan borstkanker lijdt

In de video onthult Carla Bruni dat ze al vier jaar aan borstkanker lijdt

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >

De voormalige First Lady onthulde op haar Instagram-account dat vier jaar geleden bij haar borstkanker werd vastgesteld. Voor de Roze Oktober-campagne is een oproep tot biedingen gelanceerd.

Het is een getuigenis bedoeld om iedere vrouw te mobiliseren. Met de start van Pink October, een campagne gericht op het voorlichten van vrouwen over borstkankerscreening, plaatste voormalig First Lady Carla Bruni op woensdag 4 oktober een video op haar Instagram-account waarin ze onthulde dat bij haar vier jaar geleden de diagnose kanker was gesteld. . Op deze foto’s zien we haar in stilte tekens dragen die haar getuigenis onthullen.

“Vier jaar geleden kreeg ik de diagnose borstkanker. Een operatie, radiotherapie, hormonale therapie, ik volg de gebruikelijke behandelingskuur voor dit type kanker. Maar ik had geluk: mijn kanker was nog niet agressief. Waarom was deze kanker niet agressief “Omdat dat niet het geval was. Hij heeft geen tijd om er een te worden… Omdat ik elk jaar op dezelfde datum een ​​mammografie heb. Als ik dit niet elk jaar zou doen, zou ik vandaag geen linkerborst hebben.” Als ik dit bericht plaats, is dat niet om je details over mijn gezondheid te geven. Ik walg ervan en ik heb lang geaarzeld voordat ik iets zei. Nee, als ik dit bericht vandaag schrijf, is het om één bericht aan je over te brengen. Maar een basisboodschap voor alle vrouwen die mij lezen: laat elk jaar een mammografie maken.

READ  Laury Tilleman geeft een heel slecht voorbeeld op Instagram en maakt netizens boos

Dit bericht is beschikbaar in het Engels en Italiaans, en werd herhaald in de reacties op zijn bericht: “Laat een mammografie maken, je leven hangt ervan af.” Carla Bruni, die in het geheim deze strijd leidde, weet dit heel goed: niets is kostbaarder dan gezondheid.