Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

kaarten.  Benzinetekort: waar vóór het weekend brandstof te vinden in Parijs en Ile-de-France

kaarten. Benzinetekort: waar vóór het weekend brandstof te vinden in Parijs en Ile-de-France

Meer dan elke twee tankstations hebben geen brandstof meer in Parijs en Ile-de-France. (© Parijs Nieuws)

De staking van het raffinaderijpersoneel begon een maand geleden en trof slechts twee TotalEnergies-sites. Na een bijzonder ingewikkelde maand oktober om brandstof te vinden, is de situatie Het wordt beetje bij beetje beter bij tankstations. maar, Parijs en regio Ile de France uitgaven Nog steeds diep getroffen Met meer dan 65% van de stations op ten minste één brandstof. We evalueren openstaande posities op vrijdag 28 oktober 2022.

Sites om naar open stations te zoeken

U kunt online op verschillende websites zoeken om een ​​open station bij u in de buurt te vinden:

  • overheidsplatform brandstofprijzen.gouv.fr. Er is een online kaart en grafieken met bijgewerkte informatie over nabijgelegen benzinestations.
  • Plaats De zeldzaamheid is essentieel Het laadt een gezamenlijke kaart waarop chauffeurs informatie over tankstations kunnen bijwerken en kunnen rapporteren over sluiting of bevoorrading.

In Parijs

Klik op de afbeelding om details te zien van de stations die nog brandstof hebben in Parijs.
Klik op de afbeelding om details te zien van de stations die nog brandstof hebben in Parijs. (© Imperfectie in mijn essentie)

in Hauts-de-Seine

Klik op de afbeelding om details te zien van de stations die nog brandstof hebben in Hauts-de-Seine.
Klik op de afbeelding om details te zien van de stations die nog brandstof hebben in Hauts-de-Seine. (© Imperfectie in mijn essentie)

In Seine-Saint-Denis

Klik op de afbeelding om details te zien van de stations die nog brandstof hebben in Seine-Saint-Denis.
Klik op de afbeelding om details te zien van de stations die nog brandstof hebben in Seine-Saint-Denis. (© Imperfectie in mijn essentie)

In de Val de Marne

Klik op de afbeelding om details te zien van de stations die nog brandstof hebben in Val-de-Marne.
Klik op de afbeelding om details te zien van de stations die nog brandstof hebben in Val-de-Marne. (© Imperfectie in mijn essentie)

Let op, de essentie van Pénurie mon is een coöplocatie, last-minute aanvullingen of sluitingen, die mogelijk niet op de kaart verschijnen.

Was dit artikel nuttig voor u? Weet dat je Actu Paris in de ruimte kunt volgen nieuws . Met één klik, na registratie, vindt u al het nieuws van uw favoriete steden en merken.