Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Johnny speelde concerten onder chemo”: Florent Bagni ongefilterd over de rest van zijn carrière

“Johnny speelde concerten onder chemo”: Florent Bagni ongefilterd over de rest van zijn carrière

Audrey Crespo-Mara en het September Hoyt-team volgden Florent Baggni enkele maanden nadat zijn longtumor was verdwenen. De zanger maakte van de gelegenheid gebruik om te knipogen naar zijn vriend Johnny Hallyday, die sprak over de rest van zijn carrière.

Foto zondag 5 maart gewijd aan Florent Bagni en zijn leven na kankerbehandeling. Hoewel zijn behandeling succesvol was, waren de maanden die volgden nogal moeilijk irriteert me foto “niet verschrikkelijk”, zoals onthuld door Florent Bagni tijdens zijn portret van Audrey Crespo Mara. De laatste heeft al gesproken over vlekken, eerst, en dan wie Uiterlijk van lymfeklieren. Daarna moest de zanger haastig Patagonië verlaten om terug te keren naar Parijs en de nodige examens af te leggen.

Dit alles gebeurde afgelopen januari. Tijdens deze foto bracht Florent Bagni dit ter sprake Nieuwe zorgenDit scenario is niet wat we hadden gehoopt. Op dat moment had hij spijt van een beslissing die hij had genomen: dat is het ook Immunotherapie niet volgenVooral om terug te kunnen naar Patagonië.

Florent Bagni, “Je kunt zingen onder chemo”

Nadat hij deze spijt had uitgesproken, sprak de zanger over de rest van zijn carrière. Omdat hij van plan was om terug te keren, gezien de goede ontwikkeling van zijn gezondheid. Helaas lijkt het laatste nieuws Florent Bagni’s enthousiasme en wens om terug te keren naar het theater te kunnen temperen. De zanger is er al geweest, wetende hoe fysiek zwaar chemotherapie of bestraling kan zijn, zelfs als zijn stem intact blijft.

Echter, Florent Bagni is graag een optimist, en liet het niet na om het Audrey Crespo-Mara duidelijk te maken. Hij heeft een bonus Verwijst naar zijn vriend Johnny Hallyday : “Als het terugkomt, is het zeer waarschijnlijk dat het uit dezelfde familie komt, dus dit zijn de beroemde kleine netelroos waar je voorzichtig mee moet zijn, want ze gaan heel snel. Mijn eerste behandeling werkte heel goed, Als ik het terug zou moeten nemen, zou ik het terugnemen. […] Het gaat lang mee en we weten dat het lang meegaat. En dan, weet je, kun je zingen onder chemo. Johnny, hij deed oude boefjes en was aan de chemo. Je kunt het, alleen moet je jezelf soms wat tijd gunnen om te herstellen.”, Het is uit te leggen. De zanger zal opnieuw kunnen rekenen op de aanhoudende steun van zijn familie om hem wat te geven. We wensen hem veel succes.

READ  Dancing with the Stars 2024: Welk koppel werd op 22 maart uitgeschakeld?