Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Johnny Depp heeft beroep aangetekend tegen een uitspraak van de rechtbank in het voordeel van Amber Heard

Johnny Depp heeft beroep aangetekend tegen een uitspraak van de rechtbank in het voordeel van Amber Heard

zoals verwacht, Johnny Depp Ik heb geen zin om een ​​cent te betalen aan Amber Heard. Afgelopen juni, de ster piraten van de Caraïben Hij won een rechtszaak wegens laster tegen zijn ex-vrouw en won meer dan tien miljoen dollar aan schadevergoeding. Maar de overwinning is niet compleet sinds de actriceWaterman Hij kreeg van justitie dat de acteur hem twee miljoen dollar betaalde, nadat een jury had vastgesteld dat Johnny Depp haar ook had belasterd via haar ex-advocaat Adam Waldman.

“Geen sprake van”, antwoordt het team van advocaten vandaag aan de vertegenwoordiger die heeft berekend: Begrenzing Dien officieel een verzoek in om tegen deze beslissing in beroep te gaan. De tekst van de verklaring luidt: “De rechtbank moet de uitspraak op de vordering van mevrouw Heard tot schadevergoeding vernietigen met betrekking tot de verklaring van Waldman van 27 april, maar moet de uitspraak in het voordeel van de heer Depp bevestigen.”

grap ?

De “Waldman-verklaring” waarnaar het document verwijst, is een citaat van de voormalige advocaat van de ster, Adam Waldman, in april 2020, op dagelijkse mail, waar hij verwees naar de ruzies tussen de echtgenoten, noemde het een “truc”. Amber Heard is van mening dat Johnny Depp wettelijk verantwoordelijk was voor de verklaringen van zijn advocaat. Dit werd in eerste instantie goedgekeurd door de jury en onderzocht door het nieuwe team van advocaten van de ster.

“Het oordeel in het voordeel van mevrouw Heard op deze verklaring alleen is onjuist. Zelfs als de rechtbank zou vaststellen dat de heer Depp verantwoordelijk kan worden gehouden voor het vermeende gedrag van de heer Waldman, heeft de rechtbank ten onrechte het verzoek van de heer Depp om een ​​versnelde uitspraak afgewezen en het gelasten van diskwalificatie. Omdat mevrouw Heard geen bewijs heeft geleverd dat de heer Waldman daadwerkelijk met kwade bedoelingen heeft gehandeld toen hij op 27 april jl. een verklaring aflegde”, besluit Johnny Depp’s beroep.

READ  Zijn reactie toen hij hoorde dat zijn zoon zal deelnemen aan Star Academy!