Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Carla Moro splitst van dochter Ruby: ex Kevin Gage staat op het punt te huilen om zijn pijn te vertrouwen

Carla Moro splitst van dochter Ruby: ex Kevin Gage staat op het punt te huilen om zijn pijn te vertrouwen

Twee kamers, twee sferen! Sinds de aankondiging van hun scheiding, Carla Moro En Kevin Guidge heeft nooit meer hetzelfde leven gehad. De laatste lijkt gelukkig zijn individuele status te hebben herwonnen – en zijn reputatie als Jaguar houdt hem al heel lang vast, zoals Paga onlangs onthulde – en feestelijke uitstapjes zijn verdubbeld. Maar voor zijn nu ex-partner is het de Grote Depressie.

Carla Moro heeft zelfs veel moeite om de situatie te accepteren, vooral met betrekking tot: Dochter Ruby3 jaar. En terecht, ze moet nu besluiten regelmatig afstand van haar te doen om de gezamenlijke voogdij met Kevin Gage te behouden. Maar elk overlijden van Robbie is een echt verdriet voor een mooie 25-jarige blondine. in een verhaal Instagram Op donderdag 3 november leek Carla Moreau te ontroerd, zelfs met haar tranen om tegen te houden, om haar gebrek te vertrouwen als het kleine meisje er niet was. “Ik verliet Ruby, dat is het moeilijkste aan kinderen krijgen en uit elkaar gaan. Voor mij tenminste, want ik ben de hele tijd bij haar. Mijn rol als moeder die ik elke dag graag heb en het feit dat het zo moeilijk is om dat niet te kunnenzei ze, haar keel dichtgeknepen.

Helaas zijn er alleen het aantal dagen, zelfs uren voordat je het kunt vinden. Ondertussen is Carla Moro dankbaar voor de technologie waarmee ze nooit de verbinding kan verbreken. “Ik kan niet wachten om haar weer te zien Het doet altijd een beetje pijn (…) Ik hoor van hem en daar gaat het omRelatief, tot slot.

READ  Vind de 3-cijferige code in minder dan 20 seconden!

Dit is niet de eerste keer dat het beroemde Marseille spreekt over haar onbehagen over de gevolgen van haar scheiding van Kevin Guedge. Al eind oktober onthulde ze zichzelf aan het einde van de lijn op haar sociale netwerken. “Ik kijk er echt naar uit om haar te vinden, want Je weet hoe dicht ik bij mijn dochter benHoeveel ik met haar slaap, met haar baad, met haar eet en uiteindelijk alles doe! Het is natuurlijk niet duidelijk, maar nu weet ik dat ze ook haar vader nodig heeft, wat volkomen normaal is‘Ik begrijp het, ik wens Ruby boven alles geluk.’Ik denk dat het belangrijkste voor haar is dat haar ouders gelukkig en gezond zijn.. “