Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Joe Biden zegt dat de helft van de wereldleiders hem om hulp heeft gevraagd

De Amerikaanse president Joe Biden zei dinsdag 11 mei dat bijna de helft van de wereldleiders hem om vaccins tegen Covid-19 heeft gevraagd.

«Alle landen van de wereld kijken naar onsHij legde tijdens een uitwisseling met de heersers van de Verenigde Staten de inventaris van vaccinaties in de Verenigde Staten uit. “Ik heb 40% van de wereldleiders die vragen of we hen kunnen helpen“Hij is completer.”we zullen het proberenHij voegde eraan toe, zonder cijfers of kalender te verstrekken, en werpt zijn wens op om Amerikanen voorrang te geven. “Ik denk dat we meer vaccins kunnen producerenDe huurder van het Witte Huis gaf aan dat de Verenigde Staten hebben beloofd voorlopig 60 miljoen doses AstraZeneca-vaccin aan derde landen te verstrekken.

Verschillende staatshoofden en regeringsleiders hebben hun frustratie uitgesproken over het standpunt van Washington over deze kwestie. De Duitse bondskanselier Angela Merkel deed een beroepVrijhandel in ingrediënten“En de”Openstelling van de vaccinmarktVan zijn kant riep de president van de Franse Republiek, Emmanuel Macron, de Verenigde Staten op om “”Maak een einde aan het exportverbod, niet alleen van vaccins, maar ook van de componenten van deze vaccins die de productie ervan verhinderen».

READ  Wanneer zal de tijd van afrekening komen in de andere processen die Trump achtervolgen? - Bewerken