Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jimin en Ha Sung Won van BTS werken samen voor het drama OST

Jimin en Ha Sung Won van BTS werken samen voor het drama OST

Op 19 april zei Yum Nyam Entertainment, OST-producer voor Our Blues: Jimin en Ha Sung Woon van BTS spelen de hoofdrol in de OST in het drama “Our Blues”.

De OST voor Our Blues, met Jimin en Ha Sung Woon, wordt op 25 april uitgebracht.

Het productiebedrijf voegde toe: “Jimin’s prachtige toon en de diepe, charmante stem van Ha Sung Woon maakten dit nummer helderder, en de prachtige harmonie maakte het nummer nog mooier.”

Jimin en Ha Sung Woon, die ook bekend staan ​​als goede vrienden in de entertainmentindustrie, hebben samengewerkt via ‘Our Blues’ en de wereldwijde belangstelling van fans blijft groeien. Producer Song Dong Woon zei: “Na het vinden van verschillende nummers die passen bij de zang van Jimin en Ha Sung Woon en bij Our Blues, konden we de opname beëindigen met een nummer dat perfect bij het drama paste.”

Producer Song Dong Woon heeft niet alleen drama’s geproduceerd zoals “Hotel Del Luna” en “Descendants of the Sun”, maar produceerde ook OST’s voor “Goblin” zoals Ailee’s “I Will Go To You Like The First Snow” en “Stay With Me” For Chanyeol & Punch. ‘, Crush ‘Beautiful’ en Soyou’s ‘I Miss You’, die opeenvolgende hits hadden, kregen de aandacht als de Top OST Producer in Korea.

“Our Blues” is een bitterzoet drama dat iedereen in verschillende levensfasen ondersteunt.

Ben je enthousiast over de samenwerking tussen Jimin en Ha Sung Woon?

READ  Deze vrouw gelooft dat als ze een puistje krijgt, wat er uit haar huid komt haar duur zal komen te staan