Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Xbox Game Pass: andere Ubisoft-games onderweg |  Xbox One

Xbox Game Pass: andere Ubisoft-games onderweg | Xbox One

Sinds de lancering in 2017 is het uitgegroeid tot Xbox Game Pass Het blijft indruk maken op nieuwe spelers met zijn overvolle catalogus met titels, variërend van de grootste AAA’s tot indie-nuggets. Aan de zijlijn van de aankondiging van de integratie van de gameservice in de maand april, zoals: F1 2021 En bognax Met name Xbox specificeert ook dat titels van een grote uitgever binnenkort Game Pass zullen integreren.

Lees ook: Xbox Game Pass: 4 games worden binnenkort stopgezet, waaronder Streets of Rage 4

Ubisoft-games zijn beetje bij beetje toegevoegd

In feite, na de aankomst Rainbox Six: uitpakken Vanaf de dag van de release maakt de Amerikaanse fabrikant bekend dat het nog in gesprek is met de Franse uitgever en waarschuwt dat de komende twee maanden, Assassin’s Creed Origins Het voegt zich bij de Game Pass-cloudbibliotheek, console en pc via de Ubisoft Connect-app, evenals de Marching Fire-editie van voor eer. Aanvullend bewijs suggereert dat Ubisoft+ Game Pass in de komende maanden zou kunnen integreren…

Ter herinnering: we zagen afgelopen januari al een grote convergentie tussen deze twee grote spelers in de sector toen de abonnementsservice van Ubisoft rechtstreeks beschikbaar kwam via de Microsoft-app. Hoewel een abonnement op Game Pass je niet automatisch toegang geeft tot Ubisoft+, blijft deze laatste een aparte dienst, wat nogmaals getuigt van de goede verstandhouding tussen deze twee bedrijven. Wie is er om de komst van Ubisoft+ in Game Pass te overwegen? Wellicht hebben we binnenkort het antwoord.