Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez, scheiding: het is (voor altijd) voorbij tussen hen!

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez, scheiding: het is (voor altijd) voorbij tussen hen!

Droevig nieuws op donderdag 15 april 2021. Jennifer Lopez en Alex Rodriguez hebben zojuist hun scheiding bevestigd en daarmee hun verloving beëindigd. De voormalige echtgenoten maakten hun beslissing bekend in een verklaring die naar verschillende Amerikaanse media werd gestuurd. ​We hebben ons gerealiseerd dat we als vrienden beter zijn en hopen dat we zo blijven. We zullen blijven samenwerken en elkaar ondersteunen bij al onze gezamenlijke professionele projecten. ”, Kondigden ze aan.

Hij lijkt geen enkele vijandigheid te hebben tussen Jennifer Lopez en Alex Rodriguez, na vier jaar samen. Beide ouders van kinderen geboren uit vroegere federaties, vandaag lijkt het erop dat ze het beste voor hen beiden willen. ​We wensen het beste voor ons en onze kinderen, Schetst hun persbericht J-Lo en Alex Rodriguez vragen ook dat hun privéleven wordt gerespecteerd, met name voor het welzijn van kinderen.

De 51-jarige zangeres is moeder van een tweeling: Max en Amy (13 jaar oud), geboren uit haar eerdere huwelijk met Marc Anthony. Voormalig Yankees-speler Alex Rodriguez kreeg twee dochters, Natasha (16) en Ella (12), toen hij trouwde met Cynthia Scortes.

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez verloofden zich in 2019. Het stel moest vanwege de pandemie hun huwelijk twee keer uitstellen. Hun verhaal was niet altijd een gladde rivier. Hij was 45 jaar oud en had J-Lo al bedrogen met Madison Likroy (30), de actrice van de serie Zuidelijke magie‘Hij heeft zijn verloofde nooit fysiek bedrogen. Ik wil niets slechts voor zijn familie of mijn familie. We zijn onschuldig in dit verhaal.Als ze zichzelf verdedigt Pagina zes​ Officieel zou hun relatie gewoon een bericht worden.

READ  Quinté PMU - PRIX CALABRAIS INSCHRIJVEN OP 20 SEPTEMBER 2022

En het Amerikaanse tijdschrift, dat een bron citeerde die dicht bij de kunstenaar stond, legde uit dat dit nummer dat in de populaire pers werd gedumpt de reden was voor de scheiding van J-Lo en Alex Rodriguez. ​Ze hadden al problemen, maar Jennifer voelde zich er erg ongemakkelijk bij. “, Selecteer deze bron. Het paar probeerde zichzelf echter een nieuwe start te geven … het mocht niet baten!