Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jennifer in wanhoop is haar team omgekomen

Jennifer: The Voice All Stars Neem vijf coaches op in plaats van vier. In deze jubileumeditie werkt TF1 er hard aan om 10 jaar programma te vieren. Ook onder de vijf beroemde zangers die als coaches hebben gewerkt alle sterren stemZonder hen had niemand gedacht aan zo’n avontuur te beginnen. Ze zijn niet alleen enorm populair en aanbeden door het publiek, maar ze zijn ook prominente personages van de show. Daarom zijn Mica, Florent Bagni, Patrick Fury, Zazie en Jennifer er om een ​​van hun talenten te redden.

Maar onder de vijf coaches, bezwaar Hij moet toegeven dat Jennifer gevaarlijk ver van het einde is. Het is heel simpel, aan het einde van de kruisgevechten op zaterdag 9 oktober was er nog maar één talent over in Jennifer’s team. Leden alle sterren stem Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om op internet te reageren, het is grappig.

alle sterren stem Wederom gebeuren er vonken op schermen en op internet

alle sterren stem Het belooft nog steeds geweldige gevoelsmomenten. Maar voor Jennifers toekomst en talent zal het nu waarschijnlijk veel moeilijker zijn. Ter herinnering, de vijf coaches van alle sterren stem Het selecteren van hun teamleden tijdens blinde tests. Ze draaiden zich om en vertelden het talent dat hij zich bij zijn team kon voegen. Als veel coaches terugkomen, is dit het talent Kiezen Om zich bij de artiest te voegen die hij het liefste heeft en die de meeste kansen heeft, zegt hij, om de finale te bereiken De stem van alle sterren. Fans weten heel goed, er zijn verschillende podia en ervaringen die de show kenmerken. Aan het einde van de blinde tests, vijf coaches alle sterren stem, waaronder Jennifer, hebben elk zes talenten in hun team.

READ  Hélène Darroze: Geconfronteerd met haar "extreem moeilijke" gewicht, neemt ze een belangrijke beslissing!

Tijdens de eerste drie avonden, mijn coach alle sterren stem Ze vormden hun eigen talentteams. Daarna werden twee avonden gewijd aan het oversteken van veldslagen. Dit evenement bestaat uit een confrontatie tussen twee coaches, en dus twee talenten uit hun teams. hij is een gastheer alle sterren stem, Nikos Aliagas, die eerst een coach aanstelde. Dan kiest hij een van zijn talenten die de rest van zijn avontuur in gevaar zal brengen. Daarna wijst hij op zijn beurt een coach aan. De laatste kiest dus het talent dat in het nummer het eerder geselecteerde talent zal tegenkomen.

Toen de twee talenten optraden op het podium alle sterren stemHet publiek op het podium is degene die stemt. bezwaar Het herinnert je er ook aan dat ze 101 zijn en daarom kan er geen gelijkspel zijn. Met hun elektronische kisten hebben ze het lot van talent (en coaches van) alle sterren stem) tussen de handen. En het minste wat we kunnen zeggen is dat Jennifer weinig hoop heeft voor de rest van het avontuur. In feite was zij het die het grootste deel van het talent verloor. Micah en Florent Bagni waren getuige van het vertrek van twee van hun zes talenten. Terwijl Zazie en Patrick Fury er elk drie verloren. Maar voor Jennifer waren het vijf van haar talenten die vertrokken alle sterren stem Aan het einde van de kruisgevechten.

Reacties in wanorde na nederlagen Jennifer’s talent

Charlie Loisler, Lilo Jarmes, Oggy, Anthony Trace en Al, ze bieden hun kans om de jubileumeditie van het geluid. En netizens werd niet gevraagd om Jennifer te bedriegen. Met gevoel voor humor, publiek alle sterren stem Twitter heeft een storm van pathos en plezier gevangen waar Jennifer alleen op kan rekenen Amalya Delepierre. Sommige berichten missen tact, bezwaar Ik geef het aan jou. Maar dat is ook wat Twitter-opmerkingen echt grappig maakt. En er zijn ook velen die verontwaardigd zijn over het lot van Jennifer, die vinden dat de situatie oneerlijk is.


READ  Quinté PMU - PRIX DE CANNES VERWACHT 23 januari 2023