Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jeff Bezos sluit zich aan bij de “miljardairshaven” met een nieuwe villa van $ 68 miljoen

Jeff Bezos sluit zich aan bij de “miljardairshaven” met een nieuwe villa van $ 68 miljoen

Een nieuwe kleine aankoop voor Jeff Bezos, niet in de laatste plaats. De oprichter van Amazon kocht voor 68 miljoen dollar een villa op Indian Creek, een kunstmatig eiland ten noorden van Miami.

Dus Jeff Bezos komt naar dit zeer privé “miljardairsheiligdom”, zoals de bijnaam die aan het eiland is gegeven, door de eigenaar te worden van een landhuis aan zee, volgens rapporten. bloeiberg. Villa van 833 vierkante meter met drie slaapkamers en drie badkamers.

En de buurt is al even rijk: miljardair-investeerder Carl Icahn, voormalig American football-speler Tom Brady, Ivanka Trump (dochter van Donald Trump) en Julio Iglesias wonen ook in de buurt.

Indian Creek © Copyright (c) 2012 Richard Cavalieri / Shutterstock. Zonder toestemming is het nutteloos.

Jeff Bezos is ook eigenaar van het voormalige landhuis van Jack Warner, oprichter van Warner Bros., een penthouse in New York ($ 80 miljoen), een boerderij van 500 hectare in Texas, een villa op een landgoed van 5 hectare in Hawaï ($ 69 miljoen), evenals een megajacht en een privéjet.

Oriëntatiepunt van grote rijkdom is Indian Creek, een klein eiland van 119 hectare in Miami Bay. De toegang wordt bewaakt door 13 bewakers, waardoor de bewoners beschermd blijven tegen toeristen of paparazzi. In 2017 stonden er nog maar zo’n dertig woningen op het eiland. 80% van de ruimte wordt ingenomen door de countryclub, die 3.000 leden heeft en een contributie van $ 16.000 per jaar.

READ  Bernard Arnault start exclusieve onderhandelingen met Lagardère om het tijdschrift Paris Match over te nemen