Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Je kunt je beslissing terugdraaien of mijn geld terugkrijgen” Na deze impopulaire keuze van Sony slachten duizenden spelers Helldivers 2 af

“Je kunt je beslissing terugdraaien of mijn geld terugkrijgen” Na deze impopulaire keuze van Sony slachten duizenden spelers Helldivers 2 af

Spelnieuws “Je kunt je beslissing terugdraaien of mijn geld terugkrijgen” Na deze impopulaire keuze van Sony slachten duizenden spelers Helldivers 2 af

delen:


Op Steam wordt Helldivers II door spelers verwijderd na de recente aankondiging van Sony.

Ik heb genoeg van superburgers

Hildeverse II Sinds de release op 8 februari heeft het veel bijval gekregen. Afgezien van enkele klachten van de community nadat enkele patches en herbalanceringen waren uitgebracht, is de game door de meeste spelers goed ontvangen, vooral dankzij de voorbeeldige follow-up van Arrowhead Game Studios. In ieder geval tot deze week. Op Steam werd Helldivers II het slachtoffer van een recensiebombardement nadat Sony had aangekondigd dat hij een PlayStation Network-account aan de game zou koppelen om deze te kunnen spelen. Nieuws waar veel pc-spelers boos over zijn: 62% van de recente recensies waren negatief op de gamepagina.

Bekijk Helldivers II op Amazon

Een enorme klap voor de samenleving

Toen Helldivers II werd uitgebracht, zorgden stabiliteitsproblemen met de game ervoor dat deze niet aan een PSN-account kon worden gekoppeld. Gamers gingen dus snel over op iets anders, maar deze stap terug maakt hen woedend, vooral in het licht van de argumenten van Sony die deze keuze rechtvaardigen door ervoor te zorgen dat dit een extra beveiligingsverbetering betekent. Sommige communityleden hebben er echter op gewezen dat PSN niet onfeilbaar is en dat Sony-gerelateerde gegevens van miljoenen spelers in het verleden al zijn gehackt.

Wat meer is, in termen van cheats bevat Helldivers II eigenlijk anti-cheat. Ten slotte meldden andere spelers dat PlayStation Network in sommige landen niet beschikbaar was. Als je je ertoe verbindt je account aan het PSN-netwerk te koppelen, zullen veel spelers Helldivers II niet kunnen lanceren. Arrowhead reageerde ook op dit laatste punt door duidelijk te maken dat ze nog niet weten wat deze veranderingen betekenen voor de betrokken spelers, maar benadrukte dat ze op zoek zijn naar een oplossing. Sony heeft op zijn beurt nog niet gereageerd op deze controverse. Hopelijk kan de reus snel een oplossing vinden.

READ  PowerVision S1 is het ultieme installatieprogramma voor smartphones, en daarom

Over Heldivers II

Examen

Helldivers 2 is de videogame die je aan het begin van het jaar met vrienden moet uitproberen. Ik hield van de vernietiging van buitenaardse wezens in naam van vrijheid en democratie!

Wiki

Helldivers II complete gids

Nieuwstip

Beste Helldivers 2-wapens: welke wapens ga je gebruiken om het spel te spelen?

Spelnieuws

Super-Earth wordt bedreigd in Helldivers 2! Door te schrijven kun je beter spelen

Deze pagina bevat affiliate links naar specifieke producten die JV voor u heeft geselecteerd. Elke aankoop die u doet door op een van deze links te klikken, kost u niet meer, maar de online verkoper betaalt ons een commissie. De prijzen die in het artikel worden vermeld, zijn de prijzen die door de verkoperssites worden aangeboden op het moment van publicatie van het artikel en deze prijzen kunnen naar goeddunken van de verkoperssite variëren zonder de joint venture hiervan op de hoogte te stellen.
Lees verder.