Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jade en Joy Halliday hebben veel aan hun hart als het gaat om David Halliday en Laura Smit

Jade en Joy Halliday hebben veel aan hun hart als het gaat om David Halliday en Laura Smit

woord Jade en Joey Halliday Er is de laatste tijd bijzonder veel aandacht aan besteed. Hun acties worden ontleed en bekritiseerd op Instagram, zo erg zelfs dat Laeticia Hallyday er uiteindelijk toe kwam om het aan de kaak te stellen. Cyberintimidatie Dat is hun onderwerp, zodat internetgebruikers niet vergeten dat…het maar kinderen zijn. Er wordt ook bijzonder uitgekeken naar hun eerste toespraken, en ze zijn er Wedstrijd Parijs Dat de dochters van Johnny Hallyday eerder kwamen praten het interview Geadverteerd in de aanbieding Zeven tot acht Zondag.

De verdwijning van hun vader leidde tot interne conflicten tussen de familieleden, de broer en zus David Halliday en Laura Smit, en aan de andere kant de weduwe Letitia Halliday… en in het midden zaten Jade en Joy, die pas 13 waren en Toen 9 jaar oud. “Bij St. Barths hebben David en Laura ons grote beloften gedaan, waarbij ze ons verzekerden dat ze er altijd zouden zijn, dat we op ze konden rekenen en dat we elkaar vaak zouden zien. En toen ze eenmaal vertrokken, hebben we nooit meer iets van hen gehoord. ze weer rechtstreeks. “Ik voelde me in de steek gelaten”, zegt ze. Jade Halliday heeft er spijt van.

‘Ze doen ons pijn’

Joy doelt op haar beurt duidelijk op ‘verraad’. Hij voegde eraan toe: “Hoe kunnen we ons zo gedragen als we geacht worden deel uit te maken van dezelfde familie? Ook al ben ik verder gegaan, ik zal nooit vergeten wat ze deden. »

Wat de meisjes het meest missen is dat ze de herinnering aan hun vader niet kunnen delen met hun oudere broer en zus. Joy Halliday hekelde ook “al hun leugens over onze moeder en beweerde dat ze hen ervan weerhield mijn vader te zien, terwijl ze integendeel haar best deed om dit enigszins verscheurde gezin weer op te bouwen en weer bij elkaar te brengen.” Hij concludeerde: ‘Ik probeer er niet meer aan te denken, maar ik denk dat we ze nooit zullen kunnen vergeven. Ze hebben ons pijn gedaan. »

READ  Jérôme Commander en Djamel Debbouze bovenaan en Emmanuelle Defos en Raphael Personnaz zijn vervelend

Een wond die moeilijk lijkt te genezen, terwijl David Halliday Hij heeft zojuist zijn autobiografie uitgebracht, Beste album (Redactie: Kerk Medy). Hoewel hij zijn voormalige schoonmoeder nauwelijks noemt in zijn werk, beschrijft hij krachtig de liefde die Johnny Hallyday voor Jed en Joey heeft en reikt hij hen een olijftak toe. “Iedereen weet dat ik ze niet veel heb gezien, maar ik zou graag willen dat ze zeker zijn van de liefde die ik voor ze heb, die geen voorzichtige liefde is”, schreef hij.