Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bruce Toussaint heeft zijn hele team gevonden voor zijn ochtendshow op TF1!  Dus het boek met zijn pilaren werd geopenbaard (sommige ervan zijn immoreel)

Bruce Toussaint heeft zijn hele team gevonden voor zijn ochtendshow op TF1! Dus het boek met zijn pilaren werd geopenbaard (sommige ervan zijn immoreel)

Geschreven door Anoesjka Volkov

| Editor

Anushka leidt het onderzoek om alle primeurs met betrekking tot de sterren te ontdekken en te vinden. Geen enkele missie is onmogelijk voor deze journalist met echte kalmte.

Op 8 januari 2024 om 7.00 uur neemt Bruce Toussaint een gloednieuwe ochtendshow over op TF1. Een programma dat nu al essentieel wil worden in de audiovisuele scene en vele columnisten zoals Christophe Beaugrand, Benjamin Müller en Karima Charny zal samenbrengen.

Bruce Toussaint heeft zijn hele team gevonden voor zijn ochtendshow op TF1! Dus het boek met zijn pilaren werd geopenbaard (sommige ervan zijn immoreel)

De rest volgt na de aankondiging

Dit is de nieuwe grote uitdaging die TF1 zichzelf heeft gesteld. Word een toonaangevend kanaal in het zeer gewilde ochtendslot. Op 8 januari 2024 aanvaardde Bruce Toussaint de uitdaging om in de top drie van de meest bekeken kanalen te verschijnen gedurende deze periode, die hij al bezet had. Telematine (publieksaandeel 26%), BFMTV (15%), CNews (9%) maar ook via de RMC-ochtendshow van Apolline de Malherbe op RMC Story.

Er wordt dus om 7 uur ’s ochtends een afspraak gemaakt op Channel One om een ​​gloednieuwe show te ontdekken genaamd Goedemorgen !. Volgens onze collega’s van Parijse“,”De naam die voor deze nieuwe poging is gekozen, suggereert een succesvoller experiment: Goedemorgen Frankrijkeen tijdschrift geschreven door Jean-Claude Bouret en Muriel Hesse dat de Fransen in de jaren tachtig wakker schudde“..” en tot 9.30 uur zal de omroeporganisatie, die onlangs zijn functie bij BFMTV neerlegde, proberen een van de favoriete nieuwe gezichten van de zender te worden.

READ  Patrick Cohen vertelt over zijn keuze om Radio France te verlaten

Om deze uitdaging te verwezenlijken, zal hij omringd worden door vele andere columnisten die zullen werken “52 weken per jaar“Volgens onze collega’s zal Christophe Beaugrand aanwezig zijn. Hij verliet LCI om zich bij Bruce Toussaint aan te sluiten en zou een ongebruikelijke column over actuele zaken moeten presenteren. Naast hem staan ​​Hélène Mannarino en Karima Charny”,Wat elke dag op rij een onverwacht beeld en culturele ontmoeting zal opleveren“.

Garance Bardijhn van haar kant zei:Er zullen kranten aanwezig zijn“Terwijl Angie Noiret de weersvoorspelling zal presenteren. Sportjournalist Jean-Marie Bagayoko zal verantwoordelijk zijn voor het beantwoorden van de vele vragen van de kijkers.

Vijf ‘corrupte’ columnisten.

Ook Maud Descamps, die in het dagelijks leven zal ingrijpen, zal het team vervoegen, Dr. Vincent Valenduc (medewerker van France 2) en Benjamin Muller (voorheen van Kleuterschool) wie zal er voor zorgenOuderschaps- en voedingsproblemen“.

Tot slot Monique Younis, die eerder werkte van rechts naar linkszal ook een van de belangrijkste gezichten van deze nieuwe show zijn, net als Adrian Ginder, het hoofd van de politieke afdeling van de groep, die “Hij zal het dagelijkse politieke interview leiden dat van LCI naar TF1 gaat“.

De rest volgt na de aankondiging

De rest volgt na de aankondiging