Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Cyril Hanouna bedreigt Tristan en Alex in “Touche Pas à Mon Poste”

Cyril Hanouna bedreigt Tristan en Alex in “Touche Pas à Mon Poste”

Cyril Hanouna in “TPMP” Schermafbeelding

video- De C8-hooligan lijkt het niet te waarderen dat Tristan en Alex opscheppen over het succes van het publiek in de “Complément d’investigation”.

‘Tristan en Alex, hij praat overal over ons.’“, merkt Cyril Hanouna vanavond op in ‘Touche pas à mon poste’. “Hij nam het succes van het publiek in de ‘Complete d’investigation’ volledig over, voor hem had ik er niets mee te maken.”, protesteert vervolgens bij de gastheer die zijn antwoord al aan het voorbereiden is. Misschien vergat hij te verduidelijken dat hij het onderzoeksnieuwsmagazine France 2 had gevolgd sinds de uitzending van het hem toegewezen nummer.

Als de kijkers in hun commentaren teleurgesteld leken, zaten afgelopen donderdag ruim 3 miljoen mensen voor hun scherm. Een record voor het programma dat Tristan en Alex vandaag pronken op de website van Franceinfo: “We waren blij met dit publieke succes, ik zie het (Cyrollos Hanouneh) Gorgel veel. Hij claimt dit succes, terwijl dit voor ons niet het succes van Cyril Hanouneh is, maar het succes van de ‘voortzetting van het onderzoek’. De laatste keer dat hij voor een interview bij de overheid kwam, had hij 200.000 kijkers. Als mensen naar dit onderzoek keken, was dat omdat ze dorstten naar de waarheid.. Deze avond presenteert de krant een nieuw nummer gewijd aan acteur Gérard Depardieu, waarvan de eerste fragmenten al verontwaardiging hebben gewekt.

Ik bel hem morgen en vertel hem iets wat hem zal tegenhouden.

Cyril Hanouna in “TPMP”

“Hij is een genie, maar wat een idioot! Ik zal er morgen voor zorgen, ik zal hem bellen. Hij weet heel goed dat als hij mij dwarszit, het slecht voor hem zal aflopen.” Dan zegt Cyril liefdevol op boze toon. “Als ik je sms’jes lees die hij mij stuurt, is dat helemaal niet wat hij daar zegt. Imami is zichzelf aan het schijten.”. Het lezen van deze beroemde directe berichten kan onderworpen zijn aan juridische stappen. Cyril Hanouneh laat zijn ambitie varen en geeft slechts een korte samenvatting: “Het zuigt me gewoon af”.

“Ik bel hem morgen en vertel hem iets dat hem zal tegenhouden. Hij weet niet dat hij onderzoek doet, maar mijn onderzoek is veel sterker dan dat van hem. Ik heb groot nieuws. Hij is een echte pop. Maar Ik vind het leuk om voor poppen te zorgen.”“, vervolgt hij in “Touche pas à mon poste”.

Nieuwe bedreigingen

De toon doet denken aan de bedreigingen die hij al heeft geuit tegen het onderzoeksmagazine. “ditVerder onderzoekJe zult zien dat ze het zullen doen. Dit zal het einde zijnVerder onderzoek Van achteren, want ik steek mijn neus erin en weet je, als ik mijn neus ergens in steek, blaas ik meestal alles op“, maakte hij op 22 mei bekend.

In september kondigde Cyril Hanouneh ook aan dat hij een onderzoek aan het voorbereiden was op de Franse televisie, in samenwerking met Jacques Cardoz, een nieuwe columnist en voormalig presentator van het programma “Voortzetting van het onderzoek”.

Zie ook – “Voor elke straf is er een proces”, vertelt Yann Mouix over zijn film in Noord-Korea met Gérard Depardieu

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >

READ  In Laurent Delahousse onthult Helen Segara haar opmerkelijke verhaal met een non!