Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Isabelle Adjani zong en zette (een klein beetje) haar zonnebril af

Isabelle Adjani zong en zette (een klein beetje) haar zonnebril af

Neem TF1 op Isabelle Adjani op het podium van de NRJ Music Awards op 10 november 2023.

Neem TF1 op

Isabelle Adjani op het podium van de NRJ Music Awards op 10 november 2023.

ENTERTAINMENT – Aanstaande vrijdag 10 november zendt TF1 de iets uitgestelde 25e NRJ Music Awards uit vanuit het Palais des Festivals in Cannes. Naast de prijsuitreikingen en zangsessies voor de Eurovisiesterren was het optreden van Isabelle Adjani een van de meest verwachte momenten van de avond. De actrice en zangeres zong voor het eerst op het podium voor publiek. Ze zong het lied Luchtstromingen In een duet met Gaetan Rosell.

De zangeres, die een oversized, licht geborduurd beige pak droeg, trad samen met haar partner op. Zichtbaar opgelucht liet de actrice zichzelf na een paar minuten even haar rokerige zonnebril afzetten, die ze al jaren nauwelijks had afgezet, zowel tijdens interviews als tijdens evenementen en fotoshoots.

Ze verliet direct na haar optreden het podium, zeer emotioneel.

Dit nummer is afkomstig van het tweede album van de actrice. Veertig jaar geleden onthulde ze het eerste kunstwerk met een aanbiddingslied Marine jasjeDoor Serge Gainsbourg.

READ  Sarah Fraiseau en Ahmed (La Villa 6) zijn gescheiden, hij zegt eindelijk alles over hun scheiding en doet nieuwe ontdekkingen

Voor de kijkers en het publiek in de zaal, maar ook voor Isabelle Adjani zelf, was het op zijn zachtst gezegd een onverwacht moment. De actrice is nog niet het podium opgegaan om te zingen, zoals ze haar toevertrouwde Figaro : ” Het is mij meerdere malen aangeboden. Malik Jodi vroeg me om live het duet te komen zingen dat we samen hebben opgenomen, sommige woordenMaar ik was bang. Ik ben Mylene Farmer niet. Maar als ik erover nadenk, zou ik niet tegen een succes zijn dat enigszins op het zijne lijkt. »

Als Isabelle Adjani ermee instemde het avontuur aan te gaan, is dat niet voor niets. Zijn tweede album heet inderdaad Adjani, originele soundtrack, Het is grotendeels geschreven door Pascal Obispo en ligt op vrijdag 10 november in de winkels.

Zie ook op HuffPost: