Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Is vaccinatie in het geding?

verificatie – Israël, de vaccinpionier, ziet momenteel een uitbraak van gevallen terwijl buurland Jordanië stabiel blijft. De vergelijking is verdacht.

de vraag. Een klein moment van televisie eindigde, zoals gewoonlijk, met het ontsteken van sociale netwerken. Op zondag 29 augustus op CNews stelde advocaat Fabrice de Viseu, een van de symbolen van de anti-gezondheidskaartbeweging, een zeer specifieke vraag aan Dr. Benoit Papon van het Neuilly American Hospital (Hauts-de-Seine). “Waarom Jordanië, dat op dezelfde breedtegraad als Israël ligt, een grens met Israël heeft?Heeft het niet net zoveel gevallen van Covid-19 als zijn buurman? Israël, het land waar vaccinatie wijdverbreid is, heeft al te maken met een sterke golf van vervuiling, terwijl Jordan ziet dat de indicatoren van de epidemie relatief stabiel zijn, ondanks het feit dat vaccinatie daar veel minder is. Een verdoving op de set: de dokter aarzelde, net als Europarlementariër LR Agnès Evren, om te antwoorden en gaf er uiteindelijk de voorkeur aan in de tegenaanval te gaan door de standpunten van de gesprekspartner te bespotten. Een vorm van arrogantie, door gastheer Jean-Marc Morandini, die

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 83% om te ontdekken.

Je vrijheid ontwikkelen is je nieuwsgierigheid ontwikkelen.

Schrijf je vrijblijvend in

Al geabonneerd?
Log in

READ  Marokko en Israël openen wederzijdse ambassades