Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Is het kleine broertje van Genshin Impact hem ontgroeid na het vieren van zijn eerste verjaardag?

Is het kleine broertje van Genshin Impact hem ontgroeid na het vieren van zijn eerste verjaardag?

Spelnieuws Is het kleine broertje van Genshin Impact hem ontgroeid na het vieren van zijn eerste verjaardag?

delen:


Hoe ziet Honkai Star Rail er over één jaar uit, met een overwinning voor Beste Mobiele Game van 2023, een goed geschreven verhaal en een jubileum met veel tamtam? Wij vertellen u hierover in ons gezamenlijke project Snel!

Het is alweer een paar weken geleden dat Honkai Star Rail zijn eerste jubileum vierde. In tegenstelling tot zijn grote broer hoefde de community zich niet te haasten voor meer beloningen, aangezien de game tijdens de feestdagen bijzonder genereus was. Oproep, bijzondere gebeurtenissen, een langverwacht karakter, kortom het was een succes. Zal de Hoyoverse RPG, met een omzet van meer dan $100 miljoen in april, in de loop van de tijd opraken? Het antwoord krijg je in ons gezamenlijke project Snel.


Vernieuwde gameplay

In Honaki verschijnen elke drie weken nieuwe evenementen. Elke update gaat gepaard met een nieuwe missie die een klein verhaal bevat, soms grappig en humoristisch, soms mysterieus en die diepte toevoegt aan de spelwereld. Tenminste, als je de dialogen leest. De echte kracht van Events is de gameplay. Managementgameplay, rogue-lite, vrachtbezorging, cocktailcreatie en zelfs het op Yu-Gi-Oh geïnspireerde systeem: de verschillende fasen van het spel worden voortdurend vernieuwd. Met elk van deze spelmodi kun je veel beloningen verdienen, veel meer dan in Genshin Impact.

Maar hoe zit het dan met het spel zelf?

Honkai Star Rail is een turn-based videogame. De wereld van sciencefiction vermengt zich met fantasie en magie, afhankelijk van de plaatsen waar we naartoe gaan. Alles is gigantisch, met personages die interessanter zijn dan andere dankzij hun verhaal of ontwerp. Met meerdere permanente spelmodi kun je beloningen verdienen voor het gebruik van het gacha-systeem om krachtige bondgenoten te verkrijgen… Maar uiteindelijk is het nog steeds een mobiel spel.

READ  XDefiant-patchopmerking vanaf 4 juni: Matchmaking- en party-bugs zijn opgelost
Is het kleine broertje van Genshin Impact hem ontgroeid na het vieren van zijn eerste verjaardag?

Als je elke dag speelt, heb je waarschijnlijk al het gevoel dat je niets te doen hebt. Er zal onvermijdelijk een tijd komen dat je geen speurtochten meer zult hebben, geen evenementen meer, geen monsters meer om tegen te vechten, behalve voor de lol, enz. Dit moment is altijd erg frustrerend. Uiteraard is de game zelf nog niet af, maar je bent genoodzaakt te wachten op de volgende update. Het is beter om elke dag een beetje te spelen, zodat je je niet verveelt, anders heb je niets interessants te doen. Je avonturen brengen je naar de sterren, maar pas op dat je niet te snel gaat.

Over Honkai: Star Reel

Voorbeeld

Honkai Star Rail: Bent u op weg om het succes van Genshin Impact te herhalen?

Advertentieband

Honkai Star Rail: De RPG wordt onthuld met een nieuwe trailer

Spelnieuws

Honkai Star Rail: De opvolger van Genshin Impact laat zich opnieuw zien tijdens Gamescom

Spelnieuws

Genshin Impact binnenkort vervangen? Ontdek zijn opvolger die een goede start heeft gemaakt