Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Irresistible’, ‘Awesome’, ‘Strong’: Louis Garrel en Letitia Casta wisselen live lieve woorden uit

Gasten op de set van Quotidien Op maandag 13 december deden acteurs Louis Garrel en Letitia Casta mee aan een spel van Yann Barthès: in een paar regels een portret van hun wederhelft schilderen. Complimenten verplaatst.

Deze twee mensen zijn niet bang om hun liefde voor elkaar te bewijzen. voordat je de betreedt van dag tot dag Op maandag 13 december vroeg Jan Bartes Laetitia Casta en Louis Jarrell, gasten om hun nieuwe film te promoten, kruistochtenHet zal vanaf woensdag 22 december in de bioscoop te zien zijn. Schrijf de afbeelding van de andere helft in een paar regels. Dus kwamen de twee acteurs aan met een viervoudig gevouwen papier in hun achterzak voordat ze het openvouwden om de paar zinnen achter de schermen te lezen. De eerste die lanceerde was Louis Garrel. De 38-jarige regisseur, die dacht dat wat hij schreef gelezen zou worden door de presentator TMCHet zag er een beetje gênant uit. Voordat je start.

Leticia Casta, actrice en sterke vrouwEen multi-getalenteerde vrouw. Ze had het geluk nooit een traditionalist of schooljongen te zijn geweest, deels vanwege haar echt menselijke kwaliteiten, haar diepe medeleven met mensen en haar vrijgevigheid. Dit alles voedt de personages die ze belichaamt en geeft ze de kracht die alle acteurs hopen te vinden in hun werk.” Woorden die Leticia Casta’s hart raakten. Ze bedankte ook haar minnaar met grote genegenheid. Ook Lean Barthes hield zich aan deze woorden en liet de actrice los: “aan u. Daarna kun je maar beter in orde zijn.”

READ  Verdriet van onze menselijke conditie

Laetitia Casta: “Louis Garrel is een gepassioneerde en geweldige man”

En het minste wat we kunnen zeggen is dat de actrice ook een schot in de roos heeft geschoten. “Louis Jarrell, een gepassioneerde en geweldige, vurige acteur en acteur die je nooit had verwacht, maar er altijd is wanneer je het het minst verwacht. Onweerstaanbaar grappig en van de hoogste kwaliteit, het is nooit onweerstaanbaar. Na een moment van aarzeling onderbroken door: ‘Je definities waren prachtig.’ Geschreven door Jan Bartes De twee tortelduifjes keken elkaar gretig in de ogen. Ja, de liefde tussen Laetitia Casta en Louis Garrel is sterk.

downloadtool

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen