Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Intel geeft toe dat Apple “zeer goed werk” heeft geleverd met zijn M1-chip

Intel kan zichzelf alleen de schuld geven als Apple besluit zijn processors weg te doen. In wezen is dit het bericht van Pat Gelsinger, CEO van Intel Sinds het begin van het jaar, in een interview met Axios.

“Apple zet zich in om betere chips te maken dan we alleen kunnen maken. En weet je, ze hebben echt goed werk geleverd.”Hij herkent de leider die hij gaat zien Nieuwe Macs geven het op zijn verwerkers.

Pat Gelsinger geeft niet op en wil deze prestigieuze klant terug: “Het is nu mijn taak om een ​​betere chip te maken dan ze alleen kunnen maken. Ik hoop dat deel van hun bedrijf terug te krijgen, en in de loop van de tijd nog veel meer.” Wishful thinking terwijl Apple op soloreis gaat in halfgeleiders.

“In de tussentijd moet ik ervoor zorgen dat onze producten beter zijn dan die van hen, dat mijn ecosysteem opener en dynamischer is dan dat van hen, en dat we ontwikkelaars en gebruikers meer redenen geven om op Intel gebaseerde producten te kiezen.”, voegt de CEO van Intel toe, die het voorbeeld neemt van de toekomstige compatibiliteit van Android-apps op Windows 11. Vóór de release van a Een nieuwe generatie processors Die beter zou moeten concurreren met Cupertino-chips, hoopt Intel indruk te maken op Mac-fans la campagne marketing «Go PC» die hen rechtstreeks aanspreekt.

Als de chips niet zijn ontworpen voor Macs, kan Intel ze produceren. Pat Gelsinger heeft hem al Hij doet een paar telefoontjes te voet In deze betekenis.

READ  Apple onthult nieuwe MacBook Pro, met nieuw design en inkeping